2012-05-29 16:38:02
Φωτογραφία για «Στενεύουν» τα περιθώρια για τις προεδρικές, δηλώνει ο Άντρος Κυπριανού
Τα χρονικά περιθώρια σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές «στενεύουν» για όλους δήλωσε την Τρίτη, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, που θεωρεί πως το κόμμα του πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του το συντομότερο δυνατόν.

Σε δηλώσεις του, μετά από τη συνάντηση που είχε με την Ένωση Δήμων Κύπρου, ο κ. Κυπριανού είπε πως το ΑΚΕΛ έχει αρχίσει να προβληματίζεται για τα δεδομένα που έχουν καθοριστεί και πώς το ίδιο προχωρεί παρακάτω.

Σε ερώτηση εάν το ΑΚΕΛ έχει καθορίσει οποιαδήποτε νέα συνάντηση με το ΔΗΚΟ, ο κ. Κυπριανού είπε: «Καμιά απολύτως νέα συνάντηση. Εμείς συνεχίζουμε τις δικές μας συζητήσεις στα σώματα του κόμματος, ανταλλάζουμε απόψεις μεταξύ μας για το πώς προχωρούμε παρακάτω.

«Αντιλαμβάνεστε», πρόσθεσε, «πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για όλους και θεωρούμε ότι το ΑΚΕΛ πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του το συντομότερο δυνατόν. Γι’ αυτό λοιπόν έχουμε αρχίσει ένα προβληματισμό, ποια είναι τα δεδομένα όπως έχουν καθοριστεί και πώς εμείς προχωρούμε παρακάτω».

Ερωτηθείς εάν αυτό σημαίνει ότι είναι πιο κοντά σε αυτόνομη κάθοδο, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε πως «αυτό δεν σημαίνει τίποτα», προσθέτοντας πως «αυτό θα σημαίνει πολλά όταν θα παρθούν οι αποφάσεις».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ