2012-05-29 12:30:04
Φωτογραφία για Περιμένοντας τον Ξενιάδη
Ο Βασίλης Ξενιάδης είναι το τελευταίο όνομα που ακούστηκε για την σωτηρία της ΑΕΚ και ο ίδιος εντός της ημέρας έχει δεσμευτεί πως θα καταθέσει 5 εκατ. ευρώ για να μπει στην ΠΑΕ. Διάλογος με τους οπαδούς στο facebook άνοιξε ο Ξενιάδης.

Τον Βασίλη Ξενιάδης περιμένουν στην ΑΕΚ. Ο υποψήφιος επενδυτής έχει υποσχεθεί ότι εντό της ημέρας θα καταθέσει 5 εκατ. ευρώ για να μπει στην ΠΑΕ. Παρότι στην Ένωση γνωρίζουν ότι και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν μήπως τελικά εμφανιστούν αυτά τα λεφτά.

Διάλογος με τους οπαδούς στο facebook

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξενιάδης ξεκίνησε κουβέντα με τους οπαδούς της ομάδας στο facebook. Δεν ήταν λίγες οι επιθέσεις που δέχτηκε, αλλά ο ίδιος δεν καταλάβανε τίποτα. Δεν υπάρχει καμιά νέα υπόσχεση, μια είναι η θέση μου να βοηθήσω την ΑΕΚ, μην ψάχνουμε θύματα τώρα.. Όλα θα γίνουν σωστά και όχι με πιέσεις, καταλαβαίνω την κρίσιμη στιγμή και θα γίνονται όλα γρήγορα
. Να διαλύσω την ΑΕΚ; Υπάρχει κάτι που μπορώ να διαλύσω και δεν το ξέρω; Εάν οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει και τον διαλύετε πριν βάλει η κάνει κάτι είναι άδικο, πρέπει οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει να είναι καλοδεχούμενος. Ηρεμήστε και κάντε υπομονή», τόνισε, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Ντέμη Νικολαΐδη. «Με αποκαλούν ψεύτη σε τι; Πήρα τίποτα από την ΑΕΚ; Εδώ έχουν κάνει την ομάδα ξεφτίλα! Μέχρι και χθες όλες οι φυλλάδες στήριζαν τον κοντό και ξεφτιλιστήκανε… Αυτοί τι είναι; Και εγώ είδα τη ΑΜΚ και θέλω να μπω. Όποιος σωτήρας έχει καρύδια ας μπει. Και να μην ασχολούνται τι θα κάνω εγώ. Εγώ ασχολούμαι με την ΑΕΚ μόνο», ήταν κάποιες από τις ατάκες του.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ