2012-05-29 11:15:02
Φωτογραφία για VIDEO: Η επέτειος της Μάχης της Κρήτης και το σόλο του F-16 Zεύς
Eκδηλώσεις για την 71η Επέτειο από την Μάχη της Κρήτης πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά της Κρήτης παρουσια του Υπουργού Άμυνας κ. Φρ.Φράγκου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Αντώνιου Τσαντηράκη και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχου Κοσμά Χρηστίδη .

Παραβρέθηκαν ακόμη δεκάδες βετεράνοι από τη Νέα Ζηλανδία, από το Ηνωμένο Βασίλειο και από την Αυστραλία αλλά και χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους πεσόντες και όλους εκείνους που πολέμησαν το 1941.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε αεροπορική επίδειξη μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 της Ομάδας «Ζευς», της Πολεμικής Αεροπορίας, στο αεροδρόμιο του Μάλεμε που κέρδισε και τις εντυπώσεις.

Δείτε εδώ ένα video με αεροπορική επίδειξη στην Πολωνία F-16 της Ελληνικής Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζεύς». Μάλιστα όπως μεταδίδεται Γερμανός αξιωματικός της Αεροπορίας σχολίασε την επίδειξή του λέγοντας «Αυτά τα κάνουν μόνο οι Ρώσοι με μαχητικά κατευθυνόμενης ώσης»!Το ελληνικό F-16 εκτέλεσε δύο αεροπορικές επιδείξεις και καθ’όλη την διάρκεια της επίδειξης ακούγονταν επιφωνήματα θαυμασμού για τις επιδόσεις του πιλότου που αρκετές φορές έφερε το μαχητικό στα όριά του.

prionokordela.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ