2012-05-29 10:42:34
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΝΤΟΥΝΤΑ Η ΦΕΝΕΡ
Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει προπονητή και μετά τους Ομπράντοβιτς και Μεσίνα, ήρθε η σειρά του ΝΤούσαν Ίβκοβιτς να... παίξει σε σενάρια για τον πάγκο της.

Η φετινή χρονιά για την Φενέρ ήταν απογοητευτική, αφού απέτυχε και στη νΕυρωλίγκα αλλά και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Έτσιμετά το αναμενόμενο... "διαζύγιο" με τον Νέβεν Σπάχια, τουρκικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τους τρεις προπονητές στους οποίους στοχεύει η Φενέρ για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Vatan"αφέρει ότι υποψήφιοι για τον πάγκο της Φενέρ είναι οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Έτορε Μεσίνα. Το νέο όνομα είναι αυτό του προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς τόσο ο τενχικός των "πράσινων", όσο και ο Ιταλός είχαν ακουστεί ξανά στο παρελθόν.

Μάλιστα για τον Μεσίνα έχει γραφτεί ότι έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση, με τον ίδιο πάντως να μην έχει αποφασίσει αν θα μείνει στο ΝΒΑ ή θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει περαιτέρω λεπτομέριες και στην συνέχεια απλά αριθμεί τα επιτεύγματα του κάθε προπονητή και τελειώνει αναφέροντας ότι ένας από αυτούς μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Φενερμπαχτσέ και να παρουσιαστεί πιο δυνατή τη νέα σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ