2018-02-01 11:19:11
Φωτογραφία για 5 ηθοποιοί από το Sopranos ενώνονται ξανά για μία νέα κωμωδία
Σε αντίθεση με όσους πιστεύουν πως το Sopranos ήταν απλά η καλύτερη σειρά όλων των εποχών, εμείς εδώ στο Askmen πιστεύουμε -κατά πλειοψηφία- πως μάλλον ήταν το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Γενικά.

Εδώ και κάποια χρόνια έχει βουίξει ο τόπος πως ίσως ετοιμαστεί ένα prequel του μαφιόζικου έπους, αφού σε δηλώσεις του ο δημιουργός David Chase είχε αφήσει να εννοηθεί ότι αν είναι να γίνει κάτι, αυτό θα έχει να κάνει με το παρελθόν των χαρακτήρων -και σε καμία περίπτωση reboot.

Τι δουλειά έχουν οι Sopranos σε κωμωδία

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι σε αυτό το ζήτημα. Εμείς απλώς περιμένουμε. Γεμάτοι αγωνία και προσμονή. Και ψάχνουμε που και που κάτι να αντικαταστήσει την έλλειψη του Toni Soprano από τη ζωή μας.

Ωπ, για μισό λεπτό! Μήπως σου έχουμε κάποια ευχάριστα νέα; Ναι, σωστά, ακριβώς: μερικές λατρεμένες φάτσες της σειράς επιστρέφουν στις οθόνες, αυτή τη φορά σε πιο κωμικές καταστάσεις.


Αφού όπως ανακοινώθηκε όχι ένας, όχι δύο αλλά πέντε ηθοποιοί που έπαιζαν στο Sopranos θα συμμετέχουν στο καστ της κωμωδίας Sarah Q, η οποία καταπιάνεται με τις περιπέτειες μιας νεαρής ηθοποιού που προσπαθεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.

ΟΚ δεν είναι το prequel. Ούτε κάποιο μαφιόζικο δράμα αλλά κάτι είναι κι αυτό. Για να μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία λοιπόν, ιδού.

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί των Sopranos που επιστρέφουν.

O Tony Sirico (aka Paulie).

Ο Vincent Pastore (aka Pussy)

O Frederico Castelluccio (aka Furio)

Ο William DeMeo (aka Jason Molinaro)

Ο Artie Pasquale (aka Burt Gervasi)

Εμείς να ξέρεις μια ευκαιρία θα τη δώσουμε στην ταινία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ