2018-01-26 10:00:18
Φωτογραφία για Ο Harry Styles μπορεί να γίνει ο νεαρότερος James Bond
«Ο Harry μπορεί να το κάνει. Αν θελήσουν έναν πιο νέο James Bond, γιατί όχι; Το 'χει». Ο «Harry» είναι ο Harry Styles, που επαινέθηκε για την εμφάνισή του στη «Δουνκέρκη», την περσινή ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν. Τη δήλωση - στην The Daily Star - υπογράφει ο Λι Σμιθ, που έκανε το μοντάζ στο «Spectre», το 24ο φιλμ του Bond.

Ο 49χρονος Daniel Craig έχει ήδη υπογράψει για την επόμενη ταινία James Bond, ο αντικαταστάτης του δεν πρόκειται να ντεμπουτάρει πριν το 2022. Κι αυτό σημαίνει ότι ο Harry Styles θα είναι τότε 28 χρονών. Αλλά ο Λι - που είναι φίλος του Harry- είναι σίγουρος ότι ο «ταλαντούχος» και «χαρισματικός» Harry μπορεί να τα βγάλει πέρα.

«Ο Harry είναι πραγματικά καλός και μπορεί να τα βγάλει πέρα. Είναι εξαιρετικό ταλέντο και είναι απόλυτα φυσικός μπροστά στον κινηματογραφικό φακό» είπε ο Λι, στην The Daily Star. «Νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κάποιον που έχει χρόνια εμπειρίας. Δεν σου δημιουργείται η εντύπωση ότι ήταν η πρώτη του ταινία. Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Harry. Ήταν πραγματικά καλός και αυθεντικά χαρισματικός. Αν θελήσει να παίξει, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».


Όμως, ο Harry μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Γιατί, μετά τη «Δουνκέρκη», υπαινίχθηκε ότι αυτή η ταινία μπορεί να είναι η πρώτη και τελευταία ταινία του. «Σκέφτομαι "τι κάνω;" Αισθάνομαι τυχερός που συμμετείχα στη "Δουνκέρκη". Μπορεί να το έκανα εκ νέου, αλλά μπορεί να είναι μια φορά και να τέλειωσε. Θα το έκανα ξανά. Το ευχαριστήθηκα, αλήθεια. Έπιασα κορυφή πολύ νωρίς. Δεν έχει πού αλλού να πάω».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ