2012-05-28 20:15:36
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι Ελληνες που έχουν κληθεί φέτος στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ
Στη φετινή ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών στον κατάλογο των προσκεκλημένων συμπεριλαμβάνονται τρία πρόσωπα από την Ελλάδα.

Μαζί με διεθνείς προσωπικότητες, αρχηγούς κρατών, κορυφαίους επιχειρηματίες και τεχνοκράτες την Ελλάδα έχουν κληθεί να εκπροσωπήσουν τρεις παλιοί γνώριμοι της Λέσχης. Το ισόβιο μέλος της Γιώργος Δαϋίδ, πρόεδρος της Coca-Cola Hellas, o πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Λουκάς Τσουκάλης.

Σύμφωνα με τη zougla.gr στη συνάντηση αυτή φέτος θα παρευρεθούν -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη, η αφρόκρεμα των Βρυξελλών με επικεφαλής τον Χοακίμ Αλμούνια, ο Ξαβιέ Σολάνα, ο πρόεδρος της Deutsche Bank Ζοζεφ Ακερμαν, ο Μπιλ Γκέιτς, o Χένρι Κίσινγκερ κ.ά..


Στην συνέχεια παρατίθεται η φετινή λίστα,με τις επιφυλάξεις αλλαγών καθώς οι συμμετέχοντες δεν ανακοινώνονται ποτέ εκ των προτέρων, επισήμως.

Η λίστα των προσκεκλημένων της Λέσχης Bilderberg

Βέλγιο

Davignon, Etienne Vice President, Suez-Tractebel

Huyghebaert, Jan President Board of Directors, KBC Group

Ολλανδία

Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Ex- Honorary Secretary

Hommen, Jan H.M. President, ING Group

Beatrix, queen of the Netherlands

Rinnooy Kan, Alexander H.G. President Social Economic Council (SER)

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου : http://ellinikh-odysseia.blogspot.com 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ