2012-05-28 18:51:10
Φωτογραφία για Ο ΜΑΪΟΣ ΤΟΥ...ΠΡΙΝΤΕΖΗ! *VIDEOS*
Αναφορά στις μεγάλες εμφανίσεις του Γιώργου Πρίντεζη στους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης κάνει η ιστοσελίδα sport24.gr.

Δείτε αναλυτικά το εκπληκτικό αφιέρωμα με βίντεο και...αριθμούς :

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελεί έναν από τους πρωτεργάτες της μηχανής του Ντούσαν Ίβκοβιτς, η οποία όταν ανεβάζει ταχύτητα πολύ δύσκολα μπορεί να την σταματήσει κάποιος.

Η σταθερότητα του Έλληνα φόργουορντ είναι ένα από τα μεγάλα όπλα του Ολυμπιακού που σαν... "λερναία ύδρα" παίρνει σημαντικές βοήθειες από όλους τους παίκτες της δωδεκάδας. Ο Πρίντεζης μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Παπανικολάου τον τελευταίο μήνα κάνουν την διαφορά στους Πειραιώτες, οι οποίοι απέχουν πλέον μία νίκη από την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά το 1997.

Ο 27χρονος παίκτης βάζει πλώρη και για τον τίτλο του MVP του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε 24 ματς πρωταθλήματος μετράει 13 πόντους, στα πλέι οφ έχει 11,5, ενώ σημείωσε και το νικητήριο καλάθι στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Ο Πρίντεζης είναι εξαιρετικός σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια των "ερυθρολεύκων", δίνοντας το έναυσμα για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη στο πρώτο και στο τρίτο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στην χθεσινή (27/05) αναμέτρηση ο Πρίντεζης είχε 5/6 δίποντα και 2/2 τρίποντα, σημειώνοντας συνολικά 16 πόντους σε 20 λεπτά χρόνου συμμετοχής, ενώ ήταν εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό, είναι διψασμένος για τίτλους, με τον κόσμο να αναγνωρίζει την προσφορά του, δίνοντας του το πιο ζεστό χειροκρότημα, όταν στο τέταρτο δεκάλεπτο πέρασε στον πάγκο και με τον Ολυμπιακό να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στη σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα του Sport24.gr για την επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό Ο Πρίντεζης τον Μάιο...

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 68-64 (22λ., 14π., 2/2β., 3/5διπ., 2/2τρ.)

ΤΣΣΚΑ Μόσχα - Ολυμπιακός 61-62 (25λ., 12π., 2/3β., 5/9διπ., 0/3τρ.)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-78 (22λ., 18π., 1/3β., 7/8διπ., 1/2τρ.)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 81-79 (29λ., 10π., 1/2β., 3/8διπ., 1/2τρ.)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-72 (20λ., 16π., 0/1β., 5/6διπ., 2/2τρ.)

Ο Πρίντεζης μαζί με τον αρχηγό των Πειραιωτών, Βασίλη Σπανούλη τράβηξαν πρώτοι... το κουπί, ώστε να ακολουθήσουν οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες της ομάδας (Σλούκας, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Κατσίβελης) στις αρχές της σεζόν, οι οποίοι τα κατάφεραν περίφημα, αλλά και να εγκλιματισθούν στην ομάδα του ξένοι που ήρθαν στον σύλλογο κυρίως στα μέσα της σεζόν (Ντόρσεϊ, Λο).

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει παρουσιαστεί φέτος αναγεννημένος, αφήνοντας πίσω τις μέτριες εμφανίσεις των προηγούμενων δύο ετών...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χάνοντας κιλά με φρούτα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χάνοντας κιλά με φρούτα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ