2012-05-28 10:43:07
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 κόντρα στον ΠΑΟ στους τελικούς της Α1 μπάσκετ, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής γκαρντ των ερυθρόλευκων ήταν από τους διακριθέντες του 3ου τελικού στο ΣΕΦ, καθώς ήταν ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, παίζοντας εξαιρετική άμυνα πάνω του. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο "onsports.gr" και υπογράμμισε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα νικώντας τoυς "πράσινους" μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αρχικά, ο Μάντζαρης αναφέρθηκε στον χθεσινό (27/05) αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη νίκη της ομάδας του: «Μπήκαμε από την αρχή πολύ συγκεντρωμένα και δείξαμε ότι το θέλουμε πολύ. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, ωστόσο πιάσαμε μία πολύ καλή απόδοση. Καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα, τρέξαμε πολύ, πιέσαμε τον αντίπαλο και στην επίθεση κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Βγάλαμε πολύ ενέργεια στο παρκέ και αυτό μας βοήθησε πολύ».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενέργεια που βγάζει η ομάδα του Πειραιά μέχρι στιγμής τονίζοντας πως δεν είναι το μοναδικό «κλειδί» για τη νίκη: «Η ενέργεια από μόνη της δεν κάνει τίποτα. Ακολουθάμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Το θέλαμε πολύ σήμερα, παλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στη νίκη, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, ήταν για μία ακόμη φορά εκπληκτικός και μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Τον ευχαριστούμε και ελπίζουμε να είναι έτσι και στη συνέχεια».

Ο νεαρός πλέι μέικερ αναφέρθηκε και στον 4ο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ και στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Έχουμε κάνει το 2-1 και τίποτα παραπάνω. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το «διπλό». Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να… χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς φυσικά. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός στην έδρα του, ωστόσο θα το παλέψουμε».

Τέλος, ο Μάντζαρης είναιο άνθρωπος που έχει κληθεί να μαρκάρει τον Δημήτρη Διαμαντίδη με τον ίδιο να υπογραμμίζει για το συγκεκριμένο θέμα: «Ο Διαμαντίδης είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Από τους καλύτερους στην Ευρώπη και το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Προσπαθώ να τον περιορίσω όσο μπορώ, να τον οδηγήσω να κάνει πράγματα στα οποία δεν είναι καλός. Εξάλλου όλοι οι παίκτες έχουν τις αδυναμίες τους. Άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι. Αυτό βέβαια δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία για μένα. Όπως έχω ξαναπεί, ζητούμενο είναι να νικάει η ομάδα και από τη στιγμή που αυτό γίνεται όλα καλά. Είμαστε στο 2-1 και είμαι χαρούμενος για αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ