2012-05-27 14:12:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Ζητείται άμεση λύση από τους Φορείς - Αποφασισμένοι για συνέχιση των κινητοποιήσεών τους οι κάτοικοι των Ιτεών [video]
Η αναζήτηση λύσης στο μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλανίζει την κοινωνία της Πάτρας σε συνδυασμό με τα όσα προκάλεσε στη ζωή της πόλης η δολοφονία του 29χρονου Αθ. Λαζανά από τρεις Αφγανούς λαθρομετανάστες αποτελούν αυτή την ώρα το αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που έχουν συγκαλέσει οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Ο χώρος έχει κατακλυστεί από κατοίκους όχι μόνο των Νοτίων Συνοικιών της πόλης που βιώνουν πιο έντονα από κάθε άλλον το πρόβλημα ενώ το παρόν δίνουν εκπρόσωποι θεσμών (Δήμος – περιφέρεια) και φορέων.

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ ζητούν από τους φορείς να προχωρήσουν στη λήψη άμεσων μέτρων που θα δώσουν λύση στο μεταναστευτικό ζήτημα της Πάτρας που ουσιαστικά όπως και οι ίδιοι τονίζουν έχει "βαλτώσει" εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες.

Μεταξύ άλλων στην ανοικτή συζήτηση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης ήταν ο βουλευτής ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. η αντιδήμαρχος Μαρία Ανδρικοπούλου Ρούβαλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Παπαγιαβής, Τασία Παπαντωνοπούλου, Ήρα Κουρή, Απόστολος Βανταράκης, Ανδρέας Αντωνόπουλος, Σπύρος Πολίτης, Χρήστος Πατούχας, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Θανάσης Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ρώρος, εκπρόσωποι της Κίνησης Υπεράσπισης Μεταναστών κ.α.

patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ