2012-05-26 21:00:12
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΠΡΑΜΟΣ, ΕΚΤΙΜΑ Η ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
Η Κανάρια θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Μάικ Μπράμο, αλλά εκτιμά πως ο παίκτης, ο οποίος μένει ελεύθερος, έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει Ισπανικό δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα "tutobasket", η οποία επικαλείται δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "La Provincia", η Γκραν Κανάρια θέλει να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ-φόργουορντ, Μάικ Μπράμο, αλλά εκτιμάει πως ο 25χρονος σουτέρ (27/5/1987) έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί πέρσι πολύ "ζεστά" για την απόκτηση του Μάικ Μπράμου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση, τόσο ως σούτινγκ-γκαρντ, όσο και σαν σμολ-φόργουορντ, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε, εξαιτίας του ότι η διοίκηση της Γκραν Κανάρια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα, ενώ παράλληλα ζητούσε και πολλά λεφτά για να τον παραχωρήσει.

Ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος φέτος διανύει την δεύτερη του σεζόν στην Γκραν Κανάρια, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν και στο Περιστέρι, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και λογικά ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, αυτή την στιγμή είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στους τελικούς του πρωταθλήματος και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο.

Ο Μάικ Μπράμος (1.98μ) έλαβε μέρος με την Εθνική Ελλάδας στο περασμένο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Είναι Έλληνας ομογενής, καθώς γεννήθηκε στο Μίτσιγκαν των Η.Π.Α, ενώ σπούδασε στο κολέγιο του Μαϊάμι. Το 2009 ήρθε στην χώρα μας και αγωνίστηκε στο Περιστέρι, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Γκραν Κανάρια, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, το οποίο και ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ