2012-05-26 18:51:14
Φωτογραφία για K..MINOGUE: Στα 43 της διατηρεί ακόμα τα φημισμένα της... οπίσθια!
H Kylie φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής Έγινε διάσημη όχι μόνο για τα τραγούδια και τη φωνή της αλλά και για τα... οπίσθιά της! Η Kylie Minogue στα 43 της μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τις πολύ μικρότερης ηλικίας γυναίκες.

Ο φακός συνέλαβε την μικροσκοπική πριγκίπισσα της ποπ στα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι Timebomb, τα οποία πραγματοποιούνται στο Soho του Λονδίνου. Φορώντας κοντά μπλουζάκια και skinny παντελόνια, έδειξε για ακόμη μία φορά την άψογη σιλουέτα της ενώ δεν παρέλειψε να μας αποδείξει και το ταλέντο της στο χορό.

Η Kylie γιορτάζει την πολυετή της καριέρα και κυκλοφορεί ένα best of album το οποίο μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και τα mega hits «Can't Get You Out Of My Head», «Spinning Around» and «wow».

Μιλώντας σχετικά στο Paris Match magazine η διάσημη τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μάχη της με τον καρκίνο η οποία αποτελεί και μία μακρά περίοδο στη ζωή της: « Δεν περνάει μέρα που να μην το σκέφτομαι. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη όλα είναι εκεί. Σωματικά και κυρίως ψυχικά τραύματα. Είναι μέρες που νιώθω πολύ θυμωμένη και κάποιες άλλες τυχερή μέσα στην ατυχία μου».


« Προσπαθώ πάντα να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Το σημαντικό είναι ότι τα αγαπημένα μου πρόσωπα στο πλευρό μου. Νιώθω σαν γάτα με επτά ψυχές. Είτε έχει να κάνει με την υγεία μου είτε με την καριέρα μου, όσο χαμηλά και να πέσω πάντα σηκώνομαι πιο δυνατή».

Η Kylie διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο το 2005 και έκανε το μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας της στο Παρίσι. Εκείνη την περίοδο έβγαινε με τον ηθοποιό Olivier Martinez.

Αυτή την περίοδο βγαίνει με το μοντέλο Andres Velencoso από την Ισπανία, αλλά σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες δε σκέφτεται ιδιαίτερα το γάμο. « Το να βρεις την αγάπη και να την κρατήσεις είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Είμαι από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι ο γάμος δε φέρνει την ευτυχία. Είμαι πιο ήρεμη, ευτυχισμένη και υπομονετική πλέον και όλα αυτά επειδή έχω τον Andres στο πλευρό μου. Με αγαπάει γι' αυτό που είμαι και είναι δίπλα μου ακόμα και τις κακές μέρες».
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντανιέλ: Ξεφυγες...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντανιέλ: Ξεφυγες...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ