2012-05-26 12:30:34
Φωτογραφία για Η Ντόρα γύρισε για την... πατρίδα
Για πολλούς μήνες η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήριζε τουλάχιστον «αδιόρθωτο» τον Αντώνη Σαμαρά! Τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας... έκλεισε το «μαγαζί» της και επέστρεψε στην ΝΔ!

Για πολλοστή φορά αποδείχθηκε ότι η πολιτική είναι η τέχνη της κωλοτούμπας! Μέχρι τις τελευταίες εκλογές σε καθημερινή βάση η Ντόρα Μπακογιάννη ως πρόεδρος της ΔΗΣΥ και ο Αντώνης Σαμαράς ως πρόεδρος της ΝΔ αντάλλασαν ακόμα και... ακραίους χαρακτηρισμούς.

Ο «αδιόρθωτος Σαμαράς» ήταν ο πλέον ήπιος της κυρίας Μπακογιάννη. Τελικά από το απόγευμα της Δευτέρας, αφού έβαλε... λουκέτο στο κόμμα της είναι ξανά στην Νέα Δημοκρατίας και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας!

Πάντως στην βάση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν δει με καλό μάτι την... μεγάλη επιστροφή. Χαρακτηριστικό είναι άρθρο της ιστοσελίδας antinews που πρεσβεύει τον «σκληρό Σαμαρικό πυρήνα» και αναφέρει στον τίτλο του «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο» και μεταξύ άλλων τονίζεται:


«Η επάνοδος της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, ύστερα μάλιστα από πρωτοβουλία του προέδρου της, ακυρώνει την πορεία προς τον λαό και μακριά από παλαιοκομματικά και διαπλεκόμενα τζάκια, φέουδα και βαρονίες που αποφάσισε η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης της στις 29/11/2009, εκλέγοντας στην ηγεσία του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά.

Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη φαίνεται επίσης να ολοκληρώνει την στροφή προς τις νεοφιλελεύθερες, “μνημονιακές” και “μεσαιοχωρίτικες” θέσεις που εγκαινίασε τους τελευταίους μήνες η ηγεσία της, αναβαθμίζοντας τον ρόλο όλων εκείνων που μέχρι πρότινος κατηγορούσε ως “εξαπτέρυγα” της συναινετικής διαπλοκής.

Κάτω από το βάρος των αλλεπάλληλων λανθασμένων χειρισμών και κυρίως της εκλογικής ήττας της 6ης Μαΐου η  ΝΔ απαντά με μια απελπισμένη επιστροφή στο παρελθόν στο νέο που έρχεται καλπάζοντας. Η ΝΔ από δύναμη του καινούργιου ξαναγίνεται  έτσι θεματοφύλακας του παλιού».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αποκαλυπτήρια Ελλάδας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αποκαλυπτήρια Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ