2012-05-26 01:27:32
Φωτογραφία για ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ!
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ν' αναζητά τον αντί-Βαλβέρδε ενώ είναι πιθανό να ανακύψουν ονόματα-εκπλήξεις αλλά και ανατροπές για τον ερυθρόλευκο πάγκο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Σύμφωαν με το δημοσίευμα νεότερα για το κεφάλαιο προπονητή θα υπάρξουν μέχρι την Δευτέρα, χωρίς όμως οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού να σταματούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στην πρώτη γραμμή συνεχίζουν να είναι οι Σόλιντ, Κούπερ, οι δύο Μαρτίνεθ (Γουίγκαν και Λεβάντε) και ο Όλτρα, όμως δεν είναι οι μόνοι στην λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Υπάρχουν και άλλα ονόματα, όπως αυτά των Σαντοβάλ, Ντζούκιτς και Μεντιλιμπάρ, ενώ παράλληλα τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει νέες πληροφορίες για εμφάνιση νέων ονομάτων για τον πάγκο, πιθανών... εκπλήξεων αλλά και ανατροπών.

Κυκλοφόρησε δε μία φημολογία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι μπορεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού να έχει ήδη κλείσει, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται απο καμία πλευρά. Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι λίαν συντόμως θα διαμορφωθεί και πάλι νέο... σκηνικό ανατροπών για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντέρμπυ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντέρμπυ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ