2012-05-26 00:18:22
Φωτογραφία για Αποκλειστικό ...Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη του πρίγκηπα Φεϊσάλ στην Σαουδαραβική τηλεόραση για τον ΠΑΟ..
Η εκπομπή είχε σαν κεντρικό θέμα τις επενδύσεις Αράβων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Συνέντευξη για το ενδιαφέρον αγοράς της παε Παναθηναϊκός έδωσε ο πρίγκηπας Φεϊσάλ σε αθλητική εκπομπή σε κανάλι της Σαουδικής Αραβίας..Δείτε το βίντεο,στο οποίο υπάρχουν και αποσπάσματα από την συνέντευξη τύπου της Αθήνας..

Μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει πως υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του εμίρη (όπως τον αποκαλεί ο δημοσιογράφος) και προφανώς δεν είναι πρίγκηπας από την Αγία Βαρβάρα όπως λένε κάποιοι..οπαδοί του Παναθηναϊκού που έχουν καεί στο χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι.

Στο βίντεο αναφέρει πως ο Πρίγκιπας Faisal bin Abdulaziz bin Nasser Al Saud άρχισε στις τελικές διαδικασίες για την απόκτηση ποσοστού 54,7% των μετοχών της παε ΠΑΟ και το ποσό που εκτιμά ανέρχεται σε 15 εκατ. ευρώ.

Αυτή την στιγμή περιμένει την απάντηση από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα, έως ότου λάβει την τελική έγκριση για να μπορέσει να κάνει την επένδυση.

Αποκάλυψε ότι μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, θα ρίξει πολλά περισσότερα χρήματα στο ελληνικό σύλλογο.

Αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν έχει συνεταίρους, μόνο ο πατέρας του είναι η υποστήριξη του μόνο σε αυτή τη συναλλαγή.

Επίσης αποκάλυψε πως την απόφαση της ΕΑΑ την περιμένουν κι άλλοι επιχειρηματίες από την Σαουδική Αραβία γιατί θέλουν να επενδύσουν στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σε Ελληνικές ομάδες.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ