2012-05-25 23:31:00
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ
Το αντίο του στη Μακάμπι, από την οποία θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, στη φιέστα κατάκτησης του 50ου πρωταθλήματος Ισραήλ της «ομάδας του λαού».

Ο 35χρονος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, τόνισε πως έκανε τη σωστή επιλογή μετακομίζοντας στο σύλλογο του Τελ Αβίβ, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν, προπονητές και συμπαίκτες.

«Ήταν μία μεγάλη και δύσκολη σεζόν, η οποία τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που είχαμε. Ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά είχαμε αρκετή υποστήριξη από την ομάδα και γι’ αυτό πιστεύω πως όλοι θα θυμούνται με χαρά αυτή τη χρονιά», είπε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και ένιωσα πολύ ωραία αγωνιζόμενος στη Μακάμπι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας, καθώς με σεβάστηκαν απόλυτα και γι’ αυτό χαίρομαι με τη σωστή επιλογή που έκανα, να παίξω στη Μακάμπι. Ξέρω πως δεν είχαν εύκολη δουλειά μαζί μου οι εκπρόσωποι του Τύπου και γι’ αυτό θέλω να με συγχωρέσουν, καθώς έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ελπίζω τώρα να έχουμε όλοι ένα καλό και χαρούμενο καλοκαίρι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ