2012-05-25 19:23:42
Φωτογραφία για «Καλώς ήρθες στο κλαμπ Τραϊανέ!»
Στη λέσχη των… παλαιμάχων ποδοσφαιριστών καλωσόρισε από τον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM τον Τραϊανό Δέλλα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος τόνισε πως ο «Κολοσσός» έχει όλα τα φόντα για να πετύχει και ως προπονητής. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε τηλεφωνική του παρέμβαση πρότεινε… ψυχοθεραπεία στον πρώην συμπαίκτη του προκειμένου να αντέξει μακριά από τα γήπεδα και θυμήθηκε στιγμές από την κοινή τους καριέρα.

Ως πιο παλιός στο κλαμπ των… πρώην, ο Θοδωρής Ζαγοράκης πρότεινε τρόπους για το πώς αντέχεται η… ζωή όταν έχεις για χρόνια συνηθίσει να είσαι στα γήπεδα: «Αν έχεις κάνει ψυχοθεραπεία 2-3 χρόνια πριν, παλεύεται», είπε γελώντας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του «Κολοσσού»:

«Ο Δέλλας είχε ένα χαρακτηριστικό. Δεν ήταν ποτέ… μικρός. Ήταν το ύψος, ο τόνος της φωνής. Στην Αγγλία ήμασταν κοντοχωριανοί και γνωριζόμασταν από τότε. Τα σύννεφα πάνω από το κεφάλι σου, εσύ που ήσουν και πιο ψηλός μπορεί να τα ακουμπούσες. Η πορεία του φαινόταν η από πριν. Έκανε αλματώδη βήματα».


Κορυφαία στιγμή στην καριέρα και των δύο –δίχως συζήτηση- ήταν η κατάκτηση του Euro το 2004, όπου μάλιστα ήταν από τους κορυφαίος εκείνης της ομάδας. Το μυστικό της κατά τον Ζαγοράκη; Ήταν μια οικογένεια.

«Όλη η ομάδα του Euro είχε ένα απίστευτο φορμάρισμα, αλλά σήμερα λέμε για τον Τραϊανό. Κάποια παιδιά έπιασαν το 100% και ένας απ’ αυτούς ήταν ο Δέλλας. Μπορεί να πει γεγονότα μετά το φιλικό με την Ολλανδία, συζητήσεις που αν έβγαιναν στη δημοσιότητα θα γελούσε πολύς κόσμος. Το πιστεύαμε πριν, αλλά μετά την τεσσάρα αναθεωρήσαμε λίγο. Η υποτιμητική αντιμετώπιση από πολλούς -και στην Ελλάδα- έπαιξε το ρόλο της. Ήταν πραγματική ομάδα, δεν υπήρχαν φίρμες, υπήρχε καταπληκτική χημεία. Υπήρχαν και τσακωμοί. Εγώ με τον Τράι ήμασταν κάποια στιγμή και ψυχραμένοι»!

«Το ‘χεις πάρει απόφαση οριστικά, το κόβεις;» αναρωτιέται ο Ζαγοράκης, ο οποίος όμως, είναι βέβαιος πως ο Τραϊανός θα τα καταφέρει και ως τεχνικός: «Το έχει για προπονητής. Δεν έχει πολλά νεύρα, έχει υπομονή, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει μια χαρά. Καλώς ήλθες στο κλαμπ Τράι!»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ