2012-05-25 15:35:18
Φωτογραφία για Άλλα λέει ο Αλέξης και άλλα ο Λαφαζάνης: Μνημόνιο τέλος
Η διγλωσσία συνεχίζεται "Να επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο" λέει ο Αλέξης Τσίπρας, "Μνημόνιο Τέλος" λέει σήμερα ο Λαφαζάνης σε δηλώσεις του «Μνημόνιο τέλος αυτό είναι ξεκάθαρο, εδώ μας επιβάλλουν να πάμε σε μισθούς επιπέδων Βουλγαρίας και αυτό μπορεί να το εφαρμόσει μόνο μία δικτατορία με τανκς. Δημοκρατική κυβέρνηση μέτρα που θα περικόπτουν μισθούς και συντάξεις δεν μπορεί να τα πάρει, το μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί» είπε Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «υπάρχουν προβλήματα η κατάσταση είναι δύσκολη και υποστήριξε ότι: «δεν θα ανοίξουν οι κρουνοί με χρήματα εάν γίνει κυβέρνηση της Αριστεράς, το πρώτο που θα γίνει είναι ότι θα σταματήσει ο κατήφορος, θα αποκαταστήσουμε άμεσα τον κατώτερο μισθό, δεν είναι δημοσιονομικό πρόβλημα αλλά είναι θέμα του ιδιωτικού τομέα. Θα πρέπει να υπάρξει στοιχειώδης αναδιανομή, με αποκατάσταση χαμηλοσυνταξιούχων», και αποκατάσταση των εργασιακών δικαιωμάτων που κατήργησε το μνημόνιο.

Μιλώντας για το δεύτερο σχέδιο εάν δεν γίνουν αποδεκτοί οι όροι τόνισε ότι «έχουμε πει ότι στόχος μας δεν είναι η έξοδος από την ευρωζώνη, βλέπουμε ένα νέο κλίμα, νέες δυνατότητες, ένα λαό που αντιστέκεται και παλεύει και αυτά είναι τα όπλα που έχουμε για να ακυρώσουμε το μνημόνιο. Θα υπάρξει ένα νέο προοδευτικό πρόγραμμα» είπε ο κ. Λαφαζάνης.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ