2012-05-24 21:02:32
Φωτογραφία για ΣΟΛΙΝΤ: ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
O Τροντ Σόλιντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και ο ίδιος μιλώντας στο "gazzetta.gr", αποκαλύπτει τις επαφές με τους ερυθρόλευκους, τα... χρωστούμενα και τον «σκόπελο» της Γάνδης.

Αναλυτικά Το όνομα του Σόλιντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα και μαζί με τους Κούπερ, Μαρτίνεθ «παίζουν» πολύ για τους Πειραιώτες. Ο Νορβηγός έχει υποστηρικτές στο «Καραϊσκάκη», όμως και ο ίδιος είναι θετικός στην επιστροφή του, μιας και οι φιλοδοξίες της ομάδας, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλα κίνητρα.

Ο Σόλιντ επιβεβαίωσε τις επαφές, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν... χρωστούμενα από την παλιά διοίκηση. «Ναι, έχω επαφές με τον Ολυμπιακό και πραγματικά είναι τιμητικό για μένα που υπάρχει ενδιαφέρον. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας με καλύπτουν αρκετά, όμως έχω συμβόλαιο ακόμα με τη Γάνδη. Η ομάδα μου έχει τον πρώτο λόγο και θα έχω πολύ σύντομα ένα κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον μου. Πιστεύω πάντως πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις» ήταν το αρχικό σχόλιό του Νορβηγού.


Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να αγωνιούν για τον αντι-Βαλβέρδε «Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα ήθελα να βρεθώ στον πάγκο, όμως τον πρώτο λόγο έχει η Γάνδη. Θα δείξει».

Πολλά ακούστηκαν για.. χρωστούμενα από προηγούμενη διοίκηση, ωστόσο ο Νορβηγός τεχνικός διέψευσε κατηγορηματικά όλες τις φήμες «Όχι, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Όλα είναι καλά με τον Ολυμπιακό και ξέρω πως και η νέα διοίκηση έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ