2012-05-24 18:56:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις από τους κατοίκους των Ιτεών για το μεταναστευτικό
Για μία ακόμη ημέρα οι κάτοικοι των Ιτεών αναμένεται να συγκεντρωθούν στην περιοχή της παραλιακής ζώνης στο νότιο λιμένα της Πάτρας προκειμένου να διαδηλώσουν για την παρουσία... των μεταναστών στην περιοχή τους μετά την δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 6 σήμερα το απόγευμα, όμως μέχρι στιγμής και εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν καταφθάσει στο σημείο.

Να σημειωθεί πως παράλληλα θα υπάρξει και συνάντηση του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά με κατοίκους της περιοχής, όπου θα συζητήσει μαζί τους για τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποφάσεις του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου.

Στο μεταξύ η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» πραγματοποιεί, όπως έχει ανακοινώσει, αντιφασιστική - αντιρατσιστική συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Όλγας. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται μερικά άτομα στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ