2012-05-24 16:36:11
Φωτογραφία για «Νιώθω καλά θα συνεχίσω να παίζω»
 Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στο αθλητικό Metropolis και έκανε τον απολογισμό της σεζό ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο. Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ιταλός αμυντικός  σχολίασε την χρονιά που τέλειωσε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, η ομάδα έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε, στα πλέι οφ δεν πήγαμε καλά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ως παίκτες περάσαμε δύσκολες καταστάσεις αλλά καταφέραμε να τελειώσουμε την χρονιά

Για το ότι στην Ευρώπη τα πήγαν καλά ενώ στην Ελλάδα απέτυχαν: «Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν έχω λογική εξήγηση. Είχαμε φανταστική πορεία στην Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα δεν τα πήγαμε καλά. Φτάσαμε στα πλέι οφ, τα πήγαμε καλά στους τρεις πρώτους αγώνες αλλά στη συνέχεια ανεξήγητα δεν τα πήγαμε καλά

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι αποχωρήσεις παικτών τον Γενάρη: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντικούς παίκτες και καλά παιδιά. Χάσαμε σημαντική δύναμη, Ναι, έφυγαν για το καλό της ομάδας, η φυγή τους βοήθησε οικονομικά αλλά επηρέασε την αγωνιστική πορεία της ομάδας»


Για το αν η φετινή χρονιά ήταν χειρότερη από τις περασμένες: «Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις κι είναι σημαντικό, Αυτό πρέπει να κάνει και στη συνέχεια.

Για το ότι δεν πήρε τίτλο:«Σίγουρα δεν είναι όμορφο. Φέτος όμως φτάσαμε κοντά στο να το πετύχουμε αλλά πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια»

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει τίτλο: «Έλειψε η τύχη. Είδατε τι έγινε στο ματς με τον Ατρόμητο. Αυτό μας έλειψε. Η τύχη…»

Για το τι θα κάνει ο ίδιος: «Δεν έχω αποφασίσει. Είναι λίγο νωρίς ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να παίζω. Έχω πάθος και αισθάνομαι καλά. Είναι νωρίς να δω τι θα κάνω. Αλλά θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο…»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ