2012-05-24 15:46:44
Φωτογραφία για «Καρφώνει» τον ΠΑΟΚ ο Νιμανί
Με συνέντευξη του σε γαλλικό ΜΜΕ, ο Νιμανι ουσιαστικά αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πώς του άρεσε η εμπειρία στην Ελλάδα αλλά όταν δεν πληρώνεσαι τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Υποστηρίζει μάλιστα πώς υπάρχουν παίκτες που έχουν να πληρωθούν ένα χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στην ιστοσελίδα "le10sport.com": «Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας. Οι ομάδες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν πολλές οικονομικές δυσκολίες. Είναι απίστευτα δύσκολα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τους μισθούς των παικτών. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πληρωθεί για πάνω από ένα χρόνο. Μ΄ αρέσει εδώ, αλλά αν δεν πληρώνεσαι...»

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ: «Πήγε αρκετά καλά. Ανακάλυψα τη χαρά του ποδοσφαίρου από τότε που ήρθα εδώ. Ό,τι στερήθηκα για χρόνια το βρήκα εδώ. Ευχαριστώ τον Λάσλο Μπόλονι ο οποίος με κάλεσε τον περασμένο χειμώνα για να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Για το μέλλον του:«Μολονότι έχω ακόμη συμβόλαιο, έως το 2013, με τη Μονακό, η η επιθυμία μου είναι να πάω κάπου αλλού. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα με αφήσει ελεύθερο για να βρω μία λύση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να συνεχίσω να χαίρομαι το ποδόσφαιρο όπως γινόταν εδώ στην Ελλάδα. Είμαι ανοιχτός σε κάθε προοπτική»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ