2012-05-24 13:26:58
Φωτογραφία για ΄΄Η Αριστερά λέει στους Έλληνες αν θέλουν να αυτοκτονήσουν με τσεκούρι ή πιστόλι...''
"Ηλίθιο" και "τρελό" χαρακτηρίζει ο ευρωβουλευτής των Πράσινων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ το πρόγραμμα των κομμάτων της Αριστεράς σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

"Στο πρόγραμμα της Αριστεράς υπάρχουν δύο πράγματα: Η ακύρωση όλων των αποφάσεων όσον αφορά τους μισθούς, επομένως την ακύρωση της μείωσης των μισθών και δεύτερον, βασικός μισθός 1.300 ευρώ. Αυτό είναι τρελό! Τελείως ηλίθιο! Εάν ζητήσουμε από κάποιον να υιοθετήσει αυτό το πρόγραμμα, καλύτερα να του πούμε: 'Θέλεις να αυτοκτονήσεις με πιστόλι ή με τσεκούρι;'. Δεν γίνεται να συνεργαστούμε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Είναι γεμάτο ψέματα", τόνισε ο Κον Μπεντίτ σε συνέντευξη Τύπου.

"Κι εγώ τους καταλαβαίνω τους Έλληνες. Τους λένε 1.300 βασικός μισθός και κατάργηση των μειώσεων στους μισθούς. Κατοχυρώνεται αμέσως! Κι ο Θεός κατεβαίνει στη Γη και ειρήνη βασιλεύει ανάμεσα στους ανθρώπους", λέει χαρακτηριστικά.


"Όλοι ξέρουν ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα καταφέρει να δώσει 1.300 ευρώ βασικό μισθό. Διότι τα πράγματα είναι απλά. Εάν πουν ότι καταγγέλουν εξ ολοκλήρου το μνημόνιο, δηλαδή καταργήσουν τις μειώσεις μισθών και δώσουν βασικό 1.300 ευρώ, η Ευρώπη θα πει τέρμα, δεν σας δίνουμε άλλα χρήματα", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ είπε ακόμα, ότι οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση θα πρέπει να φροντίσουν για "τη μείωση του κοινωνικού σοκ από τα μέτρα που ελήφθησαν την προηγούμενη χρονιά".

"Πρέπει να επανεξετάσουμε, μέσω διαπραγματεύσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, αν έχουμε πάει πολύ μακριά", είπε για τη μείωση των μισθών ο Κον Μπεντίτ.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ