2012-05-24 12:34:05
Φωτογραφία για Ανοιξιάτικο κοραλί μακιγιάζ
 Συμβουλές δίνει στο Life2day.gr η κ. Έλενα Δερμεντζόγλου- καθηγήτρια μακιγιάζ-body painter

Με τις αποχρώσεις κοραλί, μπέζ και καφέ δημιουργήστε το δικό σας δροσερό και λαμπερό ανοιξιάτικο βραδινό μακιγιάζ, ιδανικό τόσο για ξανθές όσο και για καστανές γυναίκες.

Τις τρεις παραπάνω αποχρώσεις σκιών θα χρησιμοποιήσετε για το μακιγιάζ των ματιών. Ένα μολύβι μαύρο, επίσης , θα χρειαστείτε, για να τονίσετε το βλέμμα και μία μαύρη μάσκαρα. Για τα χείλη , ένα φυσικό ροζ-καφέ περίγραμμα και ένα lip gloss στον ίδιο τόνο είναι αρκετά για να αποκτήσουν την λάμψη που χρειάζονται .

Η διαδικασία του μακιγιάζ ξεκινάει από τα μάτια, καλύψτε όλη την επιφάνεια των ματιών με την μπεζ σκιά . Στην συνέχεια τοποθετήστε στο κινητό βλέφαρο την κοραλί σκιά. Χρησιμοποιήστε την καφέ σκιά στο κάτω βλέφαρο βάζοντάς την όχι σαν μια απλή γραμμή αλλά λίγο πιο απλωμένη προς τα κάτω όπως θα κάνατε στο smoky eyes . Τραβήξτε την καφέ σκιά λίγο πιο πάνω από το τελείωμα της εξωτερικής γωνίας , ώστε να βγει λίγο πιο έξω από το μάτι.


Στην συνέχεια με ένα πιο φαρδύ πινέλο σβήνετε την σκιά στο πάνω βλέφαρο προς τα πάνω αλλά και προς τα μέσα για να δημιουργήσετε γωνία.

Στο τόξο των φρυδιών περάστε άλλη μία στρώση από την μπεζ σκιά και προσπαθήστε να την ενώσετε με τα άλλα χρώματα μέχρι να καταφέρετε να μην είναι ορατά τα τελειώματα .

Με το μαύρο μολύβι , αφού πριν το κάψετε με έναν αναπτήρα (περάσετε το μολύβι στη φλόγα πολύ γρήγορα) για να φύγουν τα μικρόβια αλλά και να γίνει πιο μαλακό για να γράφει καλύτερα, θα μακιγιάρετε το κάτω εσωτερικό του ματιού από άκρη σε άκρη.

Την μάσκαρα μπορείτε να την περάσετε στις βλεφαρίδες σε όσες στρώσεις θέλετε ανάλογα με το πόσο έντονο επιθυμείτε να είναι το αποτέλεσμα, όπως επίσης και την ποσότητα των σκιών.

Στα χείλη χρησιμοποιήστε το μολύβι σε όλο το μήκος και στο εσωτερικό τους και μετά περάστε το lip gloss.

Εάν το ρουζ που έχετε δεν ταιριάζει με τις αποχρώσεις του μακιγιάζ , μπορείτε να τοποθετήσετε στο πινέλο λίγη ποσότητα από την κοραλί σκιά που χρησιμοποιήσατε στα μάτια.
life2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ