2012-05-24 10:08:07
Φωτογραφία για ΕΝΑ... ΚΑΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
Συνεχίζεται η αναζήτηση νέου προπονητή στον Ολυμπιακό, με τέσσερα ονόματα να δείχνουν – για την ώρα τουλάχιστον – να έχουν το προβάδισμα Ένα… καρέ προπονητών έχει καταφέρει ν’ αποκτήσει σαφές προβάδισμα όσον αφορά στην διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Οι τέσσερεις αυτοί είναι οι Τροντ Σόλιντ, Έκτορ-Ραούλ Κούπερ, Χουάν-Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ και Χοσέ-Λουίς Όλτρα, ο οποίος ανεβάζει την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ξανά στη «μεγάλη» κατηγορία της Ισπανίας.

Μετά το «πάγωμα» στην υπόθεση του Βίκτορ Φερνάντεθ, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν και πάλι την προσοχή τους σε δύο… παλιούς γνώριμους, τον Νορβηγό Σόλιντ και τον Αργεντίνο Κούπερ, οι οποίοι φαίνονται οι επικρατέστεροι για να να αντικαταστήσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ωστόσο, δεν αποκλείεται να… κρύβει κι άλλους άσους στο μανίκι του, καθώς είναι φανερή η επιθυμία του να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας.


Η αυριανή μέρα (25/05) μοιάζει κρίσιμη – και – για το θέμα προπονητή, καθώς στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί ο εκπρόσωπος του Έκτορ-Ραούλ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, με τον οποίο οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συζητήσουν λεπτομερώς όχι μόνο την υπόθεση ανανέωσης του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και το θέμα του Κούπερ.

Η Παρασκευή ωστόσο, είναι «καυτή» μέρα για τον Ολυμπιακό και για ένα ακόμα θέμα, καθώς στο Λιμάνι περιμένουν την απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, ήδη, οι ιθύνοντες του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ