2012-05-24 02:14:38
Φωτογραφία για «Θα πληρωθείτε από τα διαρκείας»
Για να καταλάβει κανείς πόσο μα πόσο δύσκολο είναι να πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση, σας παραθέτουμε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στα Σπάτα όταν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ περίμεναν τον Δημητρέλο. Πολύ απλά διότι έχουν συμπληρώσει 4,5 μήνες απλήρωτοι και αναφερόμαστε σε υπαλλήλους που παίρνουν 700 και 800 ευρώ. «Λίγη υπομονή ακόμη σας ζητώ να κάνετε.

Η προτεραιότητα μας είστε εσείς για να πληρωθείτε άμεσα. Με τα πρώτα έσοδα από τα πρώτα ακριβά διαρκείας που θα διαθέσουμε αρχές Ιουνίου, θα πληρωθείτε αμέσως εσείς» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και κάποιοι εκ των εργαζομένων (αναμενόμενα) έβγαλαν ένταση, αφού η υπομονή έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια. Η ένταση καταλάγιασε, αλλά οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δίκιο να ζητούν τα δεδουλευμένα τους από την διοίκηση της εταιρίας. Πάντως, μέχρι στιγμής το θετικό είναι κανείς εργαζόμενος δεν σκέφτεται την επίσχεση ή το να κινηθεί νομικά.

Από την άλλη Νοτιάς και Παπάς είναι εξαφανισμένοι, ο Νικολαϊδης ξεκαθάρισε πώς δεν μπορεί να βοηθήσει και η αδειοδότηση απομακρύνεται…
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ