2012-05-24 00:03:08
Φωτογραφία για Ντόρα: «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα το προσωπικό σ' αυτές τις εκλογές»
«Ούτε θέατρο παίξαμε, ούτε έχουμε προσόντα ηθοποιών. Ήταν δύσκολη απόφαση και για τον κ. Σαμαρά και για μένα», παραδέχτηκε... η Ντόρα Μπακογιάννη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη μιλώντας για τη συνεργασία της με τη ΝΔ.

Μίλησε όμως και για την επόμενη ημέρα στη ΝΔ καθώς ακροατής τη ρώτησε γιατί επιθυμεί τη νίκη του κόμματος και όχι την ήττα του προκειμένου μετά να ξαναδιεκδικήσει την ηγεσία.

«Δεν με ενδιαφέρει τίποτα το προσωπικό σε αυτή την εκλογή. Τη μάχη τη δίνω για αυτά που πιστεύω», απάντησε ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι βάζει στην άκρη τις προσωπικές της αρχηγικές φιλοδοξίες.

Απέφυγε επίσης να κάνει κριτική στην αλλαγή στάσης του Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας ότι τώρα το ερώτημα δεν είναι να κάνουμε απολογισμό λαθών αλλά τι θα γίνει στο εξής και σημείωσε ότι η κεντροδεξιά παράταξη έχει καθαρή επιλογή την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

«Ούτε επαίτες, ούτε ζητιάνοι είμαστε. Πρέπει να είμαστε όμως αξιόπιστοι για να διαπραγματευτούμε», πρόσθεσε διαμηνύοντας ότι είναι εφικτό να αλλάξουν όροι της συμφωνίας.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ