2012-05-23 22:44:40
Φωτογραφία για Μαχαιρώματα στην Αθήνα με άρωμα… αιωνίων
 Απίστευτες σκηνές βίας εκτιλύχθηκαν στο γήπεδο της Πεύκης, εκεί που η ομώνυμη ομάδα έπαιζε μπαράζ ανόδου στην Δ' Εθνική με τον Περαμαϊκό! Περίπου 100 κουκουλοφόροι έκαναν την εμφάνισή τους γύρω στο 80' της αναμέτρησης έξω από το γήπεδο και πέντε λεπτά μετά μπήκαν μέσα κι επιτέθηκαν στους οπαδούς του Περαμαϊκού με καδρόνια, ξύλα, λοστούς και στιλέτα!  Παράγοντες της Πεύκης έλεγαν πως στην εξέδρα των οπαδών του Περαμαϊκού βρίσκονταν αρκετοί με φανέλες του Ολυμπιακού.

Αποτέλεσμα των μαχών σώμα με σώμα που ακολούθησαν ήταν να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, τρεις με μαχαιριές κι ένας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και να διακομιστούν στον Ευαγγελισμό! Το ευτυχές είναι ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχουν κάποιον σοβαρό κίνδυνο.

Μετά την επίθεση οι κρανιοφόροι αποχώρησαν, για να συνεχιστούν οι μάχες κι εκτός γηπέδου. Μάλιστα έπεσαν κι εκατέρωθεν φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά κάποια δέντρα!


Οι άνθρωποι του Περαμαϊκού κατηγορούν την αστυνομία, καθώς ενημέρωσαν τον υπεύθυνο της αστυνομικής δύναμης για να σταλεί επί τόπου μια δοιμιρία την ώρα που άρχισαν να συγκεντρώνονται οι κουκουλοφόροι με τα ΜΑΤ να φτάνουν τελικά κατόπιν εορτής... Μεταξύ των τραυματιών είναι και το μέλος του Δ.Σ. του Περαμαϊκού, ο Δημήτρης Μπαϊρακτάρης.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε την αναμέτρηση, ωστόσο, δεν έχει συνταχθεί ακόμα το φύλο αγώνα. Οταν διεκόπη το ματς η Πεύκη ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο επίσημος Περαμαϊκός αναμένεται να τοποθετηθεί αύριο.

Η φημολογία θέλει τα όσα θλιβερά συνέβησαν να σχετίζονται με κόντρα οπαδών των δύο “αιωνίων”, ενώ ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος πως για τη διακοπή δεν ευθύνονται οι δύο ομάδες, αλλά οι κρανοφόροι (που δεν έφεραν διακριτικά) και εισέβαλαν στο γήπεδο.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ