2012-05-23 22:06:03
Φωτογραφία για Πολιτικό μόρφωμα η Ντόρα Μπακογιάννη [video]
H Ειρήνη Νικολοπούλου «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» υποδέχεται στο στούντιο του Focus Web TV, τον Άδωνι Γεωργιάδη, από την Ν.Δ., την Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, τον Αστέριο Ροντούλη, από τον ΛΑ.Ο.Σ και τον Στέλιο Σταυρίδη, επιχειρηματία. Μαζί συζητούν για την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη και στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και του ΛΑ.Ο.Σ στην Ν.Δ., το διακύβευμα των εκλογών , τις πιέσεις και τις απειλές Ευρωπαίων αξιωματούχων για έξοδο της χώρας από το ευρώ αν δεν τηρήσει η Ελλάδα τις δεσμεύσεις της.

Άδωνις Γεωργιάδης:

Η Ν.Δ. έχει κάνει πολλά λάθη, έχει πολλές αδυναμίες, αλλά αυτήν την στιγμή η Ν.Δ. είναι η καλύτερη επιλογή που έχουμε.

Το ευρώ είναι ένας συνεταιρισμός. Αυτό που μας λένε οι Ευρωπαίοι, άλλοτε με απλό τρόπο και άλλοτε με πιο αγενή τρόπο είναι ότι σε έναν συνεταιρισμό δεν μπορεί ένας εκ των συνεταίρων να σηκωθεί και να πει θα κάνω ότι γουστάρω. Αυτό δεν γίνεται. Είναι η λεγόμενη μονομερής ενέργεια.


Ιωάννα Κοντούλη

*Καμιά επίσημη πρόταση δεν έγινε για προεκλογική συνεργασία με εμάς. Το δηλώνω απερίφραστα σε όλους τους πολίτες. Όλα τα κόμματα μιλούν, ότι κάνουν είναι προς όφελος των πολιτών. Ήταν προς όφελος των πολιτών το να μην προσπαθήσουν να δώσουν ένα μήνα παράταση στην μετενέργεια και να αφεθούν εκατοντάδες πολίτες να λήγουν οι συλλογικές τους συμβάσεις;

Αστέριος Ροντούλης

*Θέλω να συγχαρώ για την ανάληψη της ηγεσίας ενός νέου πολιτικού μορφώματος που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της χώρας, την κ. Μπακογιάννη. Είναι η πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης και της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Στέλιος Σταυρίδης

Η Ν.Δ. επιβάλλεται να είναι πρώτο κόμμα, ώστε να διακυβερνηθεί η χώρα. Συζητάμε συνεχώς τα λάθος προβλήματα. Η δραχμή, το ευρώ, τι λένε οι Ευρωπαίοι. Το θέμα είναι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα κράτος που θα λειτουργεί;

Η Αριστερά δεν γνωρίζει πως παράγεται ο πλούτος. Γνωρίζει μόνο να τον σπαταλά και να αφήνει τους κρατικοδίαιτους να τον λεηλατούν.

focuswebtv.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ