2012-05-23 21:53:51
Φωτογραφία για Κλείνει Μόουρα και Αζάρ η Τσέλσι
Η Σάο Πάουλο απέρριψε πρόταση 40.000.000 ευρώ της Τσέλσι για τον Λούκας Μόουρα, αλλά οι "μπλε" είναι κοντά στην απόκτησή του, όπως και σε αυτή του Εντέν Αζάρ, για τον οποίο δέχτηκε η Λιλ τις προτάσεις και των ManUtd, Σίτι

Η πρώτη προσπάθεια της Τσέλσι για την απόκτηση του Λούκας Μόουρα δεν στέφτηκε με επιτυχία, όμως παραμένει το φαβορί για τον 19άχρονο Βραζιλιάνο, όπως και για τον Εντέν Αζάρ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Σάο Πάουλο αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση του αγγλικού συλλόγου για τον Λούκας, ύψους 40.000.000 ευρώ, αλλά παραδέχτηκε πως οι "μπλε" είναι κοντά.

"Δεν δεχτήκαμε την πρόταση αλλά φυσικά η Τσέλσι είναι πιο κοντά από όλους στην απόκτησή του", τόνισε ο Ζουβενίκο, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει απορρίψει πρόταση της Ίντερ (κάτι λιγότερο από 30.000.000 ευρώ), ενώ βέβαια ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ρεάλ.

Προβάδισμα για Αζάρ

Ο μάνατζερ του Εντέν Αζάρ, αποκάλυψε πως η Λιλ έχει κάνει δεκτές τις προτάσεις των Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Ο ίδιος ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θέλει να τελειώσει γρήγορα το... σήριαλ, καθώς μετά τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Αγγλία θέλει να πάει ήρεμος για διακοπές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Τσέλσι είναι πιο κοντά στην απόκτησή του, καθώς είναι διατεθειμένη να καλύψει τις τρελές απαιτήσεις του αναφορικά με τις απολαβές του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σύσκεψη καλεί ο Μπουτάρης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σύσκεψη καλεί ο Μπουτάρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ