2012-05-23 21:48:20
Φωτογραφία για Στη Καραμπούκσπορ ο Λούα Λούα
Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λομάνα Λούα Λούα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ.

Η καλή παρουσία του Κογκολέζου επιθετικού στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπλάκπουλ (διεκδίκησε το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ αλλά ηττήθηκε στον τελικό των play-offs ανόδου από τη Γουέστ Χαμ) έκανε τους ανθρώπους του τουρκικού συλλόγου να τον παρακολουθούν στενά, και τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν επίσημα τα χέρια λίγο μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του στην Τσάμπιονσιπ.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με την Καρντεμίρ Καραμπουκσπόρ και την Τετάρτη (23/5) παρουσιάστηκε επίσημα από τον πρόεδρο του συλλόγου, σε μία συνέντευξή Τύπου ενώπιον δημοσιογράφων.

"Μιλούσαμε με τον παίκτη για 4 μήνες. Το κόστος της μεταγραφής ήταν αρκετά υψηλό αλλά πιστεύω ότι θα συνεισφέρει σημαντικά στην ομάδα μας.

Θα μας ενισχύσει πολύ στον επιθετικό τομέα καθώς μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης", τόνισε ο πρόεδρος Νεβζάτ Σαχίν, με τον Λούα Λούα από την πλευρά του να υπογραμμίζει πως ήθελε να ξεκινήσει μία νέα περιπέτεια.

Να σημειωθεί ότι η Καρντεμίρ Καραμπουκσπόρ τερμάτισε στην 12η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Super Lig, ενώ γίνεται ο 8ος σταθμός στην καριέρα του 31χρονου φορ μετά από Κόλτσεστερ, Νιούκαστλ, Πόρτσμουθ, Ολυμπιακό, Αλ-Αράμπι, Ομόνοια και Μπλάκπουλ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ