2012-05-23 19:57:03
Φωτογραφία για Κ.ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Μπορούμε την πρόκριση
Το ότι η Εθνική Ελλάδας μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2012, τόνισε ο Κώστας Μήτρογλου Ο Έλληνας επιθετικός, μίλησε για την τιμή που του γίνεται με την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ έδειξε αποφασισμένος για όλα.

Η συνέντευξη του Κώστα Μήτρογλου στο περιοδικό Top Scorer:

Στο ξεκίνημα της χρονιάς είχες στο μυαλό σου να δώσεις κάτι παραπάνω για να τραβήξεις την προσοχή του Φερνάντο Σάντος;

Νομίζω ότι κάθε ποδοσφαιριστής που πιστεύει στον εαυτό του προσπαθεί μέσα από την απόδοση στην ομάδα του να κεντρίσει το ενδιαφέρον και του ομοσπονδιακού προπονητή. Στόχος μου, μέσω της πορείας του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα, ήταν και η κλήση στην Εθνική ομάδα.

Τι σημαίνει να είσαι στην αποστολή της Εθνικής στο Euro;

Είναι πολύ μεγάλη τιμή, καθώς η Εθνική αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι μια μεγάλη οικογένεια, το κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι ότι από την πρώτη στιγμή που γίνεσαι μέλος της νιώθεις ότι ανήκεις χρόνια σε αυτήν.

Πώς κρίνεις την κλήρωση της Εθνικής και πού βλέπεις να φτάνει στο Euro;

Είναι μια βατή κλήρωση, με ομάδες τις οποίες μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια και να τις αντιμετωπίσουμε με ίσες πιθανότητες. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε από την πρώτη φάση και να πάμε ακόμη παραπέρα, αρκεί να δείξουμε ομαδικότητα, συγκέντρωση και ομοψυχία.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ