2012-05-23 19:13:45
Φωτογραφία για Μέχρι και αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Ανδριανόπουλος!
«Αυτοδύναμη» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βλέπει να βγαίνει από τις κάλπες της 17ης Ιουνίου ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος και αυτό γιατί «σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θα πάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας, τα οποία ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ.»! Ο πρώην υπουργός μιλώντας στην FocusWebTV άφησε να εννοηθεί - με το ιδιαίτερο σκεπτικό που τον διακρίνει – ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων (εργαζόμενοι, αγρότες κ.α) είναι «κρατικοδίαιτοι» και «πελάτες» των κομμάτων και άρα θα υποστηρίξουν το κόμμα του κ. Αλέξη Τσίπρα το οποίο – σύμφωνα πάντα με τον κ. Ανδριανόπουλο – «υποστήριζε όλες τις εκδηλώσεις ανομίας…»

Συγκεκριμένα, είπε πως « Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα κερδίσει τις εκλογές και μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία. Έχει καβαλήσει ένα ρεύμα το οποίο δεν συγκρατείται. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θα πάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας, τα οποία ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ
. Επίσης το ρεύμα θα έχει αντανάκλαση και στον αγροτικό χώρο. Θα πάρει πολλούς από το Κ.Κ.Ε, το οποίο και θα συρρικνώσει και θα πάρει ένα μικρό ποσοστό από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υπάρχει πολύ ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ένα μεγάλο κομμάτι της Ν.Δ κυρίως στο κρατικοδίαιτο και ρουσφετολογικό τομέα».

Παρά ταύτα επισημαίνει ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία και αντιμετωπίσει την πραγματικότητα «δεν θα κάνει τίποτα από αυτά που λέει» και τότε «η οργή θα ξεχειλίσει και θα έχουμε κοινωνική έκρηξη». Αναλυτικά : «Δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει γιατί θα καταλάβει ποιες είναι οι συνέπειες, με αποτέλεσμα να κάνει μια τεράστια τούμπα. Η κοινή γνώμη θα απογοητευτεί από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τότε σκεφτείτε τον εφιάλτη της Ελλάδος. Θα έχει απογοητευτεί από την Αριστερά, δεν θα εμπιστεύεται την Δεξιά ή την Κεντροδεξιά…».

Παράλληλα, προδίκασε και το βέβαιο τέλος του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει πάψει να αποτελεί παράγοντα ουσιαστικό και πολιτικό της πολιτικής ζωής και αυτό θα επικυρωθεί με τις επόμενες εκλογές. Δεν εκφράζει τίποτα. Δυστυχώς θα ακολουθήσει τον δρόμο της φθοράς».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η φωτογραφία της ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η φωτογραφία της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ