2012-05-23 15:55:19
Φωτογραφία για ΚΑΟΥΝ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ο Σάσα Καούν ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος του 2015 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας : "Είμαι χαρούμενος που συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίξω τρία ακόμα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ", τόνισε ο Σάσα Καούν και συμπλήρωσε:

"Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους, αλλά ειδικά θα ήθελα μία ακόμα ευκαιρία για να κερδίσω την Ευρωλίγκα, γιατί δεν τα έχω καταφέρει. Και φυσικά θα ήθελα να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στη Ρωσία. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι χαρούμενοι να με δουν ξανά στο παρκέ".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για αυτόν ο Αντρέι Βατούτιν ο οποίος υπογράμμισε: "Είναι ευχάριστο να συνειδητοποιώ ότι ο Σάσα αποφάσισε να μείνει. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν επέμεινε σε οψιόν που αναφέρεται στο ΝΒΑ αν και είχε ευκαιρία να δοκιμάσει τον εαυτό του στο ΝΒΑ.

Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στη Μόσχα έχει γίνει ο παίκτης κλειδί στο παρκέ, έδειξε το πάθος να βελτιωθεί ακόμα και όταν δεν έπαιζε πολύ. Ο Σάσα είναι ένα μορφωμένο, έξυπνο και φιλικό άτομο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ