2012-05-23 12:17:06
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για την ΑΕΚ- Δεν βρήκε λύσεις ο Ντέμης
Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν κατάφερε τελικά να βρει λύσεις προκειμένου να ξεπεραστεί το οικονομικό αδιέξοδο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που έκανε γνωστό στον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο σε συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης. Ο πρώην πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, αν και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να βρει πόρους που θα εξασφάλιζαν τη βιωσιμότητα της ομάδας, ωστόσο αυτή δεν κατέστη δυνατόν να στεφθεί από επιτυχία.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αναπτύξει ωστόσο ένα πλάνο με το οποίο θα προτείνει να "τρέξει" στο εξής η ομάδα και περιμένει -πιθανότατα μάταια- οικονομική συνδρομή από τους Supporters και τον Νίκο Νοτιά.

Το έγγραφο που αναμένεται να αποστείλει ο Ντέμης στον Δημητρέλο, θα διαβαστεί στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ την Τετάρτη στα Σπάτα, προκειμένου να την ακούσουν και οι μέτόχοι που θα παραστούν, ώστε να ενημερωθούν για τις θέσεις, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του πρώην διοικητικού ηγέτη της Ένωσης.


Έκκληση για ρευστό από Δημητρέλο

Εξερχόμενος από το γραφείο του Ντέμη Νικολαΐδη στο Μαρούσι, ο Ανδρέας Δημητρέλος αναφέρθηκε την συνάντηση τονίζοντας ότι για την ώρα δεν υπάρχει βιώσιμη λύση και ότι ενδεχομένως να υπάρχει μετά τις εκλογές, όταν θα υπάρξει σταθερότητα στην χώρα σε πολλά επίπεδα: "Τα πράγματα είναι δύσκολα δεν είναι κάτι καινούργιο, υπάρχει συσσώρευση προβλημάτων και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό και στην εφορία. Ενημερώσαμε τον Ντέμη Νικολαϊδη για τα θέματα που υπάρχουν και ο ίδιος μας είπε τη γνώμη του για το χειρισμό που θα μπορούσε να γίνει. Είπαμε ότι θα συνεχίσουμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο εφόσον το επιλέξουν οι μέτοχοι στη ΓΣ".

Για τις κινήσεις Ντέμη είπε: "Ο ίδιος αυτό που μας είπε είναι πως δεν έχει βρει την οριστική λύση που θα ήθελε, την οποία όμως μπορεί να έχει μετά τις εκλογές. Αλλα εμείς πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα να βρούμε λύσεις για να λειτουργεί η εταιρεία μέχρις τις 30/6.

Δεν μπορούμε να γεννήσουμε τα λεφτά. Με τον κ. Νοτιά δεν έχω μιλήσει. Οι Σαπόρτερς αυτό που μπορούσαν να κάνουν μέχρι τώρα, τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο, το έχουν κάνει, αλλά δεν φτάνει. Επομένως η επόμενη κίνηση για να βρεθούν χρήματα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρυχθεί αύριο, είτε μέσω των εισιτηρίων διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν άμεσα. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, θα δούμε".

Σχετικά με την Εφορία και τα χρήματα που χρωστάει η ΑΕΚ: "Συζητήσαμε και αυτό το θέμα, σας είπα πως για να μπουν λεφτά θα μπουν είτε από την αύξηση, είτε από τα διαρκείας. Και η φορολογική ενημερότητα είναι πρόβλημα για την αδειοδότηση, αλλά όχι μόνο αυτό. Πρόβλημα είναι και το κατά πόσο η εταιρεία θα είναι βιώσιμη την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν πως η εταιρεία μπορεί να είναι βιώσιμή, αλλά το πρόβλημα είναι η ρευστότητα που πρέπει να αποκτήσουμε τους επόμενους δύο μήνες. Σας είπα ποιοι είναι οι μοναδικοί πόροι που μπορούν να υπάρξουν. Δεν υπάρχει άλλος οικονομικός πόρος".

Για το αν θα πάει ο Ντέμης στη ΓΣ, αποκάλυψε: "Όχι δεν θα έρθει. Θα μας στείλει το πρωί ένα έγγραφό, το οποίο θα διαβάσουμε. Με αυτό θα ενημερώνει για τη στάση που θα κρατήσει".

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ