2012-05-23 11:51:05
Φωτογραφία για ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΧΟΛΕΜΠΑΣ
Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει πρόωρα τα συμβόλαια των Νταβίντ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας, τα οποία λήγουν το 2013, όντας πολύ ικανοποιημένος από την προσφορά των παικτών στην ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν ήδη τις ανανεώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους. Όχι μόνο εκείνων που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, αλλά ακόμη και παικτών που έχουν ακόμη χρόνο συνεργασίας με τον Θρύλο, με τους διοικούντες να επιθυμούν με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύσουν την προσφορά των αθλητών τους στο ερυθρόλευκο σύνολο.

Μετά τον Μπάλας Μέγιερι και τον Φρανσουά Μοντέστο, λοιπόν, διάθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι να ανανεώσει πρόωρα τα συμβόλαια των Νταβίντ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας. Τόσο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, όσο και ο Ελληνογερμανός αριστερός μπακ, ήρθαν στο Λιμάνι το καλοκαίρι του 2010, στο ξεκίνημα της προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας με τον Ολυμπιακό τριετή συμβόλαια.


Οι Νταβίντ Φουστέρ (30 ετών) και Χοσέ Χολέμπας (28 ετών), έχουν συμφωνία με την διοίκηση έως και το 2013, αλλά οι ιθύνοντες της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, όντας απολύτως ικανοποιημένοι από την απόδοση και την προσφορά των δύο ποδοσφαιριστών της, θέλει να τους κρατήσει για ακόμη περισσότερα χρόνια στην ομάδα και για αυτόν τον λόγο η διοίκηση ετοιμάζει να καταθέσεις νέες προτάσεις συμβολαίων σε εκείνους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές ανάμεσα στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, ώστε οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία και να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Διάθεση και των παικτών είναι να συνεχίσουν την καριέρα τους στο μεγάλο λιμάνι. Στην περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας, μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιθυμεί να έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή αμυντικό πριν την έναρξη του EURO 2012, στο οποίο ο Ελληνογερμανός μπακ θα αγωνιστεί με την εθνική μας ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ