2012-05-23 11:09:21
Φωτογραφία για Επιτέλους η Ευρωζώνη κόβει χρήμα για Ανάπτυξη
Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης

Είναι κρίμα και άδικο να κυριαρχεί η μιζέρια, η αρνητική είδηση, η κακομοιριά και η κλάψα! Το θετικό της ψήφου της 6ης μαϊου ήταν αναμφίβολα οτι μπήκε οριστικά στο "χρονοντούλαπο" η πολιτική λιτότητας (μαστίγιο και τιμωρία στο πειραματόζωο "μικρομεσαίοι έλληνες") των "Μερκοζί"(ηδη ο ένας συνέταιρος της εγκληματικής αυτης πολιτικής κάνει τζόκινγκ στο...Μαρόκο). Προφανώς και το κράτος στην Ελλάδα είναι σάπιο, διαβρωμενο, αναποτελσμαατικό και αναχρονιστικό "μέχρι το μεδούλι". Και προφανώς χρειάζεται ριζική αναπροσαρμογή το παραγωγικό μας μντέλο. Οπως ξέρουν εξαιρετικά καλά ΟΛΟΙ (εντός και εκτός Ελλάδα) η Ελλάδα έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό εντός των κρατικών δομών (και σίγουρα εκτός). Γιατί δεν αξιοποιείτι η μένει ανεκμετάλευτο ίσως να έχει σχέση εν πολλοίς και τα...ημερολόγια του Ακη(οι άνθρωποι και οι νοοτρπίες επικυρίαρχησαν - μπλέ,πράσινοι και κόκκινοι)
. Και σήεμρα η Ευρώπη των "27" θα συζητήσει να δοθούν επιπλέον 80 δις ευρώ σε δυο χρόνια απο τον προϋπολογισμό της για αναπτυξιακά εργα και να εκδοθούν ομόλγα έργου (projects bonds) ύψους 230 δις ευρώ (μέχρι και τυο χρόνου) για επενδύσεις στην ενέργεια, της επικοινωνίες και τις μεταφορές (δηλαδή να κόψει χρήμα η Ευρωζώνη - η Γερμανία της Α.Μέρκελ εμεινε με δυο μόνο συνοδοιπόρους στον τιμωρητικό δρόμο της εξόντωσης, εχει παρέα μονο την Φινλανδία και την Ολλανδία).

Ολα τα παραπάνω δείχνουν - όπως έδειξε και η "επαφή" Ολάντ-Βενιζέλου - οτι μπορούμε να ξεφύγουμε με ανάπτυξη απο την "θανατική ποινη" που μας επέβαλλαν συγκεκριμένοι άνθρωποι(εντος και εκτος Ελλάδας). Υπο αυτή την έννοια, ο Αλέξης Τσίπρας πρόσφερε ήδη πολλά...
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ