2012-05-23 00:20:56
Φωτογραφία για Απόφαση κλειδί η παραμονή του Μπόλονι
Είναι δεδομένο πώς ο Μπόλονι έχει ένα όραμα για αυτή την ομάδα. Όπως είναι δεδομένο πώς τον Δεκέμβρη όταν είδε τον Κοντρέρας και τον Βιερίνια να αποχωρούν, αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του και να παλέψει ανεξάρτητα του αν πέτυχε ή όχι στους εντός των συνόρων στόχους. Είναι επίσης δεδομένο πως κουβαλά μια καριέρα που αποδεικνύει ότι μπορεί να βγάλει ταλέντα και  να τους κάνει ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές. Όπως είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν αντέχει να αναδεικνύει προπονητές στην κασίδα του.

Δεν αντέχει άλλο Χάβο ή αλλον Δερμιτζάκη. Τις τελευταίες ώρες και σερφάροντας στο διαδίκτυο, αντιλαμβανόμαστε ότι προσπαθούν κάποιοι να περάσουν ένα κλίμα που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπόλονι. Διαβάζουμε πώς θα του ζητηθεί να μειώσει τις αποδοχές του για να παραμείνει. Διαβάζουμε ότι δεν μπορεί να κοστίζει αυτός και το προπονητικό τημ το ¼ του μπάτζετ της ΠΑΕ. Εμείς ένα ξέρουμε: ομάδα χτίζεις με τον προπονητή
. Παρά τα λάθη και τις ατέλειές του, ο Μπόλονι ΗΔΗ έχει αφήσει έργο. Και δεν μπορείς από μια χρονιά να τον κρίνεις πόσο μάλλον όταν αυτή η χρονιά στην πορεία στράβωσε με τραυματισμούς και αποχωρήσεις. Θεωρούμε ότι ο Μπόλονι ήταν ειλικρινής και θέλει να παραμείνει. Το θέμα είναι ποια ιστορική απόφαση θα πάρει ο Βρύζας. Προσωπικά εύχομαι να ακούσει την λογική του και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο. Ούτε αυτούς που αβαντάρουν άλλους προπονητές επειδή είναι φίλοι τους. Ο ΠΑΟΚ δεν αντέχει άλλα τρυπήματα. Ο Βρύζας οφείλει να αποφασίσει με την λογική. Αυτή είναι η άποψη μου. Και από την στιγμή που πήρε την αδειοδότηση, από τη στιγμή που η επένδυση Σαββίδη είναι προ των πυλών, από την στιγμή που είναι ένα βήμα πριν αγωνιστεί απευθείας στα πλέι οφ του Europa, ο ΠΑΟΚ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ σε έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και αυτός μπορεί να είναι ο Μπόλονι.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ