2012-05-22 23:07:07
Φωτογραφία για Ισόβια για τον 20χρονο δολοφόνο-«πλεημπόι»
Ο Ελιοτ Τερνερ σκότωσε την Εμιλι Λόνγκλι επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν

Ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης να καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη τον 20χρονο δολοφόνο Έλιοτ Τέρνερ δήλωσε η οικογένεια του θύματος (αριστερά), της μόλις 17 ετών Έμιλι Λόνγκλι.

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ο γιος ενός εκατομμυριούχου κοσμηματοπώλη, ο οποίος σε μια κρίση ζήλιας σκότωσε την 17χρονη φιλενάδα του. Ο 20χρονος Έλιοτ Τέρνερ, ο οποίος ανήκει σε μια συμμορία πλούσιων νεαρών που αυτοαποκαλούνται «Η Εταιρία», στραγγάλισε την Έμιλι Λόνγκλι στο κρεβάτι του, επειδή υποπτευόταν ότι εκείνη έβλεπε και άλλους άντρες και ήθελε να λήξει τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις αρχές ο Τέρνερ είχε αποκαλέσει την 17χρονη κοπέλα «πόρνη» το βράδυ του θανάτου της. σε αντίδραση εκείνη του πέταξε στο πρόσωπο το πότό της και αποχώρησε από την παρέα όπου βρίσκονταν, ενώ αργότερα εκείνος την στραγγάλισε στο σπίτι του.


«Η Έμιλι ήταν ένα αξιαγάπητο, ευγενικό κορίτσι που αγαπούσε τη διασκέδαση και φώτιζε οποίον άγγιζε. Αυτό το φως το έσβησες εσύ ξαφνικά και αναίτια. Είπες στους γονείς σου ότι αγαπούσες την Έμιλι- δεν ξέρεις τι σημαίνει αγάπη. Να αγαπάς κάποια δεν είναι να την αποκαλείς πόρνη, δεν είναι να προσπαθείς να την ελέγχεις, δεν είναι να την απειλείς, δεν είναι να την επιδεικνύεις στους φίλους σου. Δεν την αγαπούσες, δεν ήταν παρά ένα τρόπαίο. », δήλωσε η δικαστής Ντομπς, στον κατηγορούμενο.

«Κατά τη γνώμη μου, είναι προφανές ότι σκεφτόσουν να σκοτώσεις την Έμιλι και ήταν μόνο θέμα χρόνου ωσότου συνέβαινε αυτό, διότι είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να απαλλαγεί από εσένα και αυτό δεν θα το επέτρεπες. Αν δεν την είχες εσύ, δεν θα την είχε κανείς. Καλύτερα να αφήσεις τις σκέψεις για σαμπάνιες, λιμουζίνες Μπέντλεϊ και κορίτσια και επικεντρωθείς στην αιτία για την οποία εκτίεις ποινή ισοβίων.», κατέληξε η δικαστής.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ