2012-05-22 22:57:04
Φωτογραφία για Το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούζου
Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος αφού ενημέρωσε για την συμφωνία του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ανέλυσε το σχέδιο του για την λαϊκή βάση.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας αφού ενημέρωσε για την παραχώρηση του 54,7% των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στο «Σωματείο», την παραχώρηση της Παιανίας, αλλά και τις δεσμεύσεις της ΓΗΠΕΛ ενημέρωσε και για το σχέδιο του.

Στην εταιρεία λαϊκής βάσης θα δημιουργηθούν 5 κατηγορίες κλιμακωτών συνδρομών, των 250 ευρώ, των 500, των 1.000, των 5.000 και των 10.000 ευρώ, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες κάθε φιλάθλου.

Κάθε μία από αυτές τις συνδρομές θα δικαιούται ένα εισιτήριο διαρκείας και μία ψήφο στο σωματείο. Φυσικά, όσο περισσότερα λεφτά βάλει κάποιος θα λαμβάνει και περισσότερα προνόμια εκτός από τα προηγούμενα που είναι δεδομένα για όλους. Πάντως, θα υπάρχει και μια ξεχωριστή κατηγορία για απλά μέλη (χωρίς κάποιο προνόμιο) τα οποία θα μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο με 20 ή 50 ευρώ.

Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στους λόγους που δεν υπήρξε αίσιο τέλος στο δάνειο από την Εθνική Τράπεζα, ενώ ενημέρωσε ότι έχει συγκεντρώσει ήδη 2,2 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ