2012-05-22 22:32:43
Φωτογραφία για ΜΙΡΑΛΑΣ: ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκ, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων και έχει εκτοξευθεί στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάτι που φάνηκε και χθες κατά την πρώτη μέρα συγκέντρωσης της εθνικής Βελγίου για τα φιλικά με Μαυροβούνιο (25/5), Αγγλία (2/6).

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της εθνικής Βελγίου, με τον Μαρκ Βίλμοτς στον πάγκο, σε δηλώσεις που έκανε στην «La Dernière Heure»: «Ο Βίλμοτς μας είπε ότι γυρίζουμε μια νέα σελίδα. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα μπαράζ του μουντιάλ, που ξεκινούν στα τέλη του καλοκαιριού. Ο Βίλμοτς έχει καλή σχέση με όλους τους παίκτες. Μας μιλάει ξεχωριστά στον καθέναν».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για μια πιθανή έλευση του Έρικ Γκέρετς στον πάγκο, τονίζοντας: «Τον γνωρίζω καλά, αλλά τώρα είναι στο Μαρόκο, έχοντας κάνει καλή δουλειά. Τώρα όμως στην ομάδα προπονητής είναι ο Βίλμοτς και καλύτερα να μιλάμε γι αυτόν».

Τέλος ο Μιραλάς αναφέρθηκε και στα δυο φιλικά που έρχονται: «Είναι καλό να παίζουμε μπροστά στο κοινό μας. Το ματς με το Μαυροβούνιο θα είναι πολύ δύσκολο και ένα καλό τεστ. Μετά πάμε στο Γουέμπλεϊ για να αντιμετωπίσουμε την Αγγλία. Για μας είναι το τέλος της σεζόν. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά θα τα δώσουμε όλα για την νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ