2012-05-22 22:22:02
Φωτογραφία για «Πλαστή» η είδηση περί άγριου ομαδικού βιασμού 15χρονης από την Άρτα
Τον γύρο της Ελλάδας κάνει από το πρωί είδηση για βιασμό 15χρονης κοπέλας από τέσσερις αλλοδαπούς στην Άρτα και για την φρίκη που έχει προκαλέσει το γεγονός στην τοπική κοινωνία.

Η είδηση δημοσιεύθηκε και με την ταχύτητα που χαρακτηρίζει το διαδίκτυο αναδημοσιεύθηκε από πλήθος άλλων ιστοσελίδων.

Το συμβάν υποτίθεται ότι έγινε χθες στην Άρτα.

Όλα όσα περιγράφονται στο υποτιθέμενο «ρεπορτάζ» όμως έγιναν προ τριετίας. Στις 19 Μαρτίου του 2009 κι είναι να απορεί κανείς πως ένα τόσο σοβαρό γεγονός επανέρχεται χωρίς καμία ντροπή και κανέναν σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

«Το 15χρονο κορίτσι που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της που ξυλοκοπήθηκε άγρια, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο Η είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν σε διαμέρισμα της πόλης, όχι μόνο για να ληστέψουν τα θύματά τους.

Οι δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης της 15χρονης». Αυτά κι άλλα αναφέρονται σήμερα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr άναυδος έμεινε ο αστυνομικός διευθυντής Κώστας Βαρέλης, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός και την…είδηση που κάνει το γύρο της Ελλάδας.

Η απάντησή του στο τοπικό site epiruspost.gr: «Δεν συνέβη τίποτα απολύτως χθες στην Άρτα. Ούτε βιασμούς, ούτε τίποτα άλλο. Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια και απορώ πως το επαναφέρουν σαν χθεσινό γεγονός».

Εξόχως ενδιαφέρουσα και η συνέχεια της δήλωσης του Αστυνομικού Διευθυντή Κώστα Βαρέλη: «Δεν είναι δυνατόν να πληροφορούνται οι πολίτες τέτοια πράγματα, όταν δεν συμβαίνουν και να τρομοκρατείται η τοπική κοινωνία».
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ