2012-05-22 21:56:34
Φωτογραφία για Αδιέξοδο και στην ΑΕΚ!
Μετά τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ αδυνατεί να βρει λύση. Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δυο ώρες η συνάντηση των Ανδρέα Δημητρέλου, Γιώργου Γρυσμπολάκη και Ντέμη Νικολαΐδη στα γραφεία του τελευταίου. Ο Ανδρέας Δημητρέλος μετά το τέλος της συνάντησης έκανε δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι ο Ντέμης δεν του πρότεινε κάποια βιώσιμη λύση και θα είναι σε θέση να το πράξει μετά τις εκλογές.

Στην κουβέντα που έγινε ο Νικολαΐδης τους εξήγησε ότι υπάρχουν προβλήματα κι ότι δεν είναι σε θέση να δώσει τώρα κάποια λύση. Συμβουλευτικά τους είπε να παραμείνουν οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας στην ομάδα και να αξιοποιήσουν και τον Βάιο Καραγιάννη. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δημητρέλος παραδέχθηκε πώς υπάρχει αδιέξοδο: «Συζητήσαμε και αυτό το θέμα, σας είπα πως για να μπουν λεφτά θα μπουν είτε από την αύξηση, είτε από τα διαρκείας. Και η φορολογική ενημερότητα είναι πρόβλημα για την αδειοδότηση, αλλά όχι μόνο αυτό. Πρόβλημα είναι και το κατά πόσο η εταιρεία θα είναι βιώσιμη την επόμενη χρονιά.

Υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν πως η εταιρία μπορεί να είναι βιώσιμη, αλλά το πρόβλημα είναι η ρευστότητα που πρέπει να αποκτήσουμε τους επόμενους δύο μήνες. Σας είπα ποιοι είναι οι μοναδικοί πόροι που μπορούν να υπάρξουν. Δεν υπάρχει άλλος οικονομικός πόρος».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ