2012-05-22 18:15:50
Φωτογραφία για Γάμος Zuckerberg: Έρωτας ή λεφτά η αιτία;
Δεν σταματούν οι κακές... γλώσσες να συζητούν για την "τυχαία" επιλογή της ημέρας του γάμου του Μαρκ Ζούκερμπεργκ με την επί εννέα χρόνια σύντροφό του Πρισίλα Τσαν.

Τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης αφού ευχήθηκαν στο ζευγάρι να ζήσει άρχισαν τα δημοσιεύματα για γάμο γεμάτο... χρήμα και όχι έρωτα. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια τα αποκτηθέντα μετά το γάμο περιουσιακά στοιχεία ανήκουν από κοινού στους δύο συζύγους πράγμα που σημαίνει ότι αν ο Ζούκερμπεργκ παντρευόταν την Τσαν πριν την είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο, η μισή εταιρεία θα ήταν δικιά της. Εάν όμως κάποιος πουλήσει την εταιρία που διέθετε πριν το γάμο, ακόμα και την επομένη του γάμου, τότε η νύφη δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα επί της περιουσίας.

Έτσι συνδυάζοντας το τι προβλέπει η νομοθεσία με το γεγονός ότι ο γάμος έγινε την αμέσως επόμενη μέρα από την κατάθεση του πορτφόλιού στο χρηματιστήριο οι φήμες για γάμο... προμελετημένο φούντωσαν.

Οι ειρωνικοί τίτλοι και τα σχόλια γέμισαν τα περιοδικά και τα sites που λένε "μπράβο για το γάμο που... σίγουρα έγινε από έρωτα τη συγκεκριμένη ημερομηνία..."

mediagate.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ