2012-05-22 16:28:10
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤ!
Επεισόδιο δημιουργήθηκε μπροστά από τα επίσημα του ΣΕΦ όταν ένας φίλαθλος εξέφρασε τον θαυμασμό του για ένα κάρφωμα του Αμερικανού παίκτη του ΠΑΟ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας οπαδός τους Ολυμπιακού χειροκρότησε ένα κάρφωμα του Μπατίστ κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού στο ΣΕΦ.

Μόλις η αντίδραση του εν λόγω φιλάθλου έγινε αντιληπτή από όσους κάθονταν δίπλα του δημιουργήθηκε ένας μικρός πανικός. Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι επρόκειτο για οπαδό του ΠΑΟ και όπως ήταν φυσικό τα αίματα άναψαν, "έπεσαν" και μια δυο ψιλές και απομακρύνθηκε από το σημείο που καθόταν. Μέχρι και οι σωματοφύλακες των αδερφών Αγγελόπουλων χρειάστηκε να επέμβουν ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Λίγο αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν οπαδός του Ολυμπιακού από το Πέραμα, αλλά μάλλον διάλεξε λάθος στιγμή να εκφράσει το θαυμασμό του για τη συγκεκριμένη φάση!

Όπως έλεγαν κάποιοι από αυτούς που κινήθηκαν εναντίον του, άλλωστε, "αν ήταν Ολυμπιακός, τότε ακόμα χειρότερο αυτό που έκανε"…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ