2012-05-22 14:45:04
Φωτογραφία για «Οι ομάδες δεν σκέφτονται την Εθνική»
Τον προβληματισμό του για την κούραση των Ελλήνων διεθνών εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας πως οι σύλλογοι δεν σκέφτηκαν την Εθνική Ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ρωτήθηκε αρχικά για την ημερομηνία που ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Euro: «Ξεκινάμε αργά την προετοιμασία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχουμε ποδοσφαιριστές με διαφορετικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό πρέπει να το χειριστούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε. Πρέπει να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας ξεκούραστους, γιατί είναι πολύ κουρασμένοι».

Για να συμπληρώσει: «Θεωρώ πως οι σύλλογοι σκέφτηκαν τα συμφέροντα τους και όχι την Εθνική και πρέπει να το λύσουμε πλέον το θέμα. Εγώ ξέρω καλά τους παίκτες μου, έχουν διάθεση ενώ έχουν και κίνητρα σε αυτή την διοργάνωση. Ξέρω πως χαίρονται όλοι που είναι εδώ και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν σωστή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Πολωνία στις 8 Ιουνίου».

Για το ματς της πρεμιέρας, κόντρα στην Πολωνία στις 8 Ιουνίου, είπε: «Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο. Σίγουρα είναι σημαντικό. Σε τέτοιες διοργανώσεις με τόσο λίγα παιχνίδια, αν κάνεις μια ήττα δεν έχεις πολλά περιθώρια να αντιδράσεις. Είναι μεν σημαντικό αλλά όχι τόσο».

Για το αν υπολογίζει τον Κώστα Χαλκιά τόνισε: «Από την στιγμή που προπονήθηκε κανονικά, υπολογίζεται κανονικά».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλειστά αύριο τα φαρμακεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλειστά αύριο τα φαρμακεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ