2012-05-22 08:01:20
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 22/5
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θα ανακάμψετε και θα μπορέσετε με έναν δικό σας ξεχωριστό τρόπο, κυρίως επικοινωνιακό, να βγείτε από τα επαγγελματικά αδιέξοδα. Μην το βάλετε κάτω και ιδίως με ένα Παρθένο γιατί από αυτόν θα μάθετε πολλά. Ένας Αιγόκερως σας ανεβάζει με τον δικό του τρόπο τα όρια κυρίως σε ανταγωνιστικό περιβάλλον αλλά τελικώς τα καταφέρνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασίζετε να μοιράσετε την δύναμή σας και να την δώσετε κυρίως σε έναν Τοξότη. Απελευθερώνεστε σεξουαλικά και θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ένας Παρθένος σας ανανεώνει και πιθανόν να πάρετε απόφαση για ένα μωρό. Οικονομικά για να προχωρήσετε χρειάζεστε να ελιχθείτε και να γίνετε διπλωμάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νοιώθετε ότι έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε και να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε κάποια οικονομικά προβλήματα. Μπορεί η δύναμή σας να επιστρέψει αλλά χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και συντηρητικοί για να μην την ξοδέψετε από εδώ και από εκεί. Κρατείστε τα χαρτιά σας κλειστά προς το παρόν και κυρίως με ένα Σκορπιό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απομονώνεστε για λίγο και ανανεώνεστε γιατί δεν μοιράζεστε με άλλους την ενέργειά σας και αυτό σας κάνει καλό. Από την άλλη, είστε διατεθειμένοι να βάλετε κάποια όρια με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος και τώρα θα το κάνετε πιο εύκολα. Μια ξαφνική στροφή στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας στριμώξει στην αρχή αλλά στην πορεία θα σας ανανεώσει.

ΛΕΩΝ

Μια νέα συνεργασία σε επίπεδο φιλικό θα σας δώσει χαρά και ηρεμία. Να είστε όμως προσεκτικοί με συνεργάτες και κυρίως με αυτούς που δεν είναι ξεκάθαροι και σίγουροι για αυτό που τελικά σας υπόσχονται. Κυρίως ένας Ιχθύς που δεν θα σας επιτρέπει ακριβώς από την στάση του να είστε σίγουροι για τα βήματά σας. Ένας φίλος από το παρελθόν σας και ίσως Δίδυμος θα ξαναμπεί στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεται να βάλετε ένα πλάνο ακόμα, σε επίπεδο ιδεολογικό αυτή τη φορά. Με αυτόν τον τρόπο θα βάλετε στόχο στα θέλω σας και θα τα δείτε μπροστά σας και έτσι θα μπορέσετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Καλό είναι να εμπιστευτείτε και να κάνετε συμφωνία με ένα άτομο που έχει σχέση με το εξωτερικό. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια σχέση από το εξωτερικό προχωράει σύμφωνα με τα θέλω σας. Από την άλλην, οικονομικές υποχρεώσεις και πληρωμές θα γίνουν ποιο εύκολα με την βοήθεια ενός Ταύρου η Σκορπιού. Παραμείνετε σταθεροί και σταματήστε να αμφιταλαντεύεστε μαζεύοντας γνώμες από εδώ και από εκεί. Κρατήστε χαρακτήρα και αποφασίστε με την καρδιά σας και όχι μέσω των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζετε να ανοίγεστε και να κάνετε την παρουσία σας αισθητή μέσω των άλλων. Είναι ευκαιρία να κάνετε τώρα μια καλή συνεργασία που στο μέλλον θα σας αποφέρει πολλά καλά. Η επαφή με έναν Ταύρο θα σας δώσει σιγουριά και ασφάλεια. Επαγγελματικά, οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε χωρισμένοι στα δύο. Από την μια το παρελθόν σας γυρνάει πίσω και από την άλλη το παρόν και το μέλλον σας πιέζουν να προχωρήσετε μπροστά. Καλό είναι να πάρετε την εμπειρία του παρελθόντος και από την άλλη να μην μείνετε εκεί. Η γνώση και η επαφή θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Επενδύστε στις σχέσεις σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Να είστε προσεκτικοί με τις μετακινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναγκαστικά γίνεστε πιο ανοικτοί στην επικοινωνία και από αυτό θα γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας κάνει καλό. Κυρίως θα ανοιχτείτε με έναν Δίδυμο. Μια καλή συμφωνία με ένα Ταύρο θα σας βοηθήσει να κατοχυρώσετε ένα ακίνητο με κάποια άτομα από την οικογένειά σας. Μια ξαφνική πληροφορία μπορεί να σας αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναγκαστικά φεύγετε από τις πολύ απόλυτες θέσεις σας και επαναδιαπραγματεύεστε όλες σας τις συμφωνίες. Θα έχετε μια επιτυχία που θα σας προσδιορίσει συναισθηματικά και ψυχικά. Η επικοινωνία σας με έναν Δίδυμο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μια καλή οικονομική πληροφορία θα σας προσφέρει λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα είστε κάπως μπερδεμένοι με τα πρακτικά θέματα και χρειάζεται να βάλετε γνώση και λογική για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και κυρίως με Τοξότη. Οικονομική επιτυχία και κυρίως από ένα ακίνητο θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε και να ξεμπλέξετε από λογαριασμούς.

Astrology.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ