2012-05-22 01:57:10
Φωτογραφία για Τέλειωσε ο Μάιος και τώρα τι;
Έφτασε και αυτός ο μήνας σιγά-σιγά στο τέλος του, σημαίνοντας και τη λήξη των αγαπημένων μας σειρών. Ας τις πάρουμε όμως με τη σειρά.

Για τους φανατικούς των σειρών φαντασίας:

Supernatural: έχοντας φτάσει αισίως στην 7η σεζόν, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Κάποιες στιγμές κουράζει, λογικό άλλωστε μετά από τόσα χρόνια, αλλά κάθε φορά οι δημιουργεί εφευρίσκουν αυτό το κάτι για να κρατήσουν τους θεατές καθηλωμένους.

Fringe: Στις 11 Μαΐου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο και οι φανατικοί της σειράς θα πρέπει να περιμένουν και αυτοί μέχρι το Σεπτέμβριο. Οι συντελεστές της σειράς έχουν πολύ δουλειά αυτό τον καιρό γιατί αν κρίνουμε από την τελευταία σεζόν κάπου έχει χαθεί το νόημα, αλλά αυτό είναι και το σήμα κατατεθέν των δημιουργών J.J. Abrams, Alex Kurtzman και Roberto Orci (βλ. Star Trek, Lost, Alias κλπ) όπου από τη μία έχουμε την εμμονή με τα παράλληλα σύμπαντα και από την άλλη απλά την ασυνέχεια στο σενάριο.


Για τους φανατικούς της κωμωδίας:

30 Rock: Μετά από 6 χρόνια επιτυχιών, η πολυβραβευμένη σειρά έφτασε στο τέλος της; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από το studio παραγωγής για 7η σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχιστεί, είναι μια πολύ καλά δοκιμασμένη συνταγή, που παρόλο τα σημάδια κόπωσης, εξακολουθεί να πετυχαίνει το στόχο της.

The Big Bang Theory: Τι να πεί κανείς για την πιο πετυχημένη παρεΐστικη σειρά μετά τα Φιλαράκια; Ήδη πέρασαν 4 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα διαψευθεί από το CBS, θα τους απολαύσουμε για 2 σεζόν ακόμα.

How I met your mother: O κλώνος των Friends για πολλούς, για άλλους το κάτι διαφορετικό που έλειπε από τέτοιου είδους κωμικές σειρές, έχει ανανεωθεί και για όγδοη σεζόν, αν και είναι άγνωστη ακόμα η ημερομηνία έναρξης. Σίγουρα και αυτή θα ακολουθήσει τις υπόλοιπες, δηλαδή κάποια στιγμή από το Σεπτέμβριο.

Για τους φανατικούς του αστυνομικού μυστηρίου:

CSI Las Vegas: Ήδη έχει ανακοινωθεί η 13η σεζόν της σειράς και η προβολή της αναμένεται το Σεπτέμβριο του 2012.

CSI Miami: Είναι η πρώτη σειρά των CSI που ακυρώνεται, δείχνοντας ότι τέτοιου είδους σειρές έχουν ήδη αρχίσει να κουράζουν.

CSI ΝΥ: Ανακοινώθηκε η 9η σεζόν της σειράς και η προβολή της αναμένεται και αυτή το Σεπτέμβριο του 2012.

Τα λέμε λοιπόν από Σεπτέμβριο! Καλές επαναλήψεις!
karfo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ