2012-05-22 01:44:05
Φωτογραφία για Καίει κόσμο και κοσμάκη το ημερολόγιο του Τσοχατζόπουλου. [Βίντεο]
Στοιχεία «φωτιά» περιέχονται στο προσωπικό ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης, καθώς μ' αυτό «δένονται» πρόσωπα και καταστάσεις και αποκαλύπτονται οι σχέσεις όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο πρώην υπουργός.

Στο ημερολόγιο έχει καταγραφεί με κάθε λεπτομέρεια κάθε ραντεβού, τα οποία λάμβαναν χώρα στην οδό Κόμνα Τράκα και στο γραφείο της οδού Ομήρου. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε συχνή επικοινωνία με τη λογίστριά του Φρόσω Λαμπροπούλου και τον εξάδελφό του Νικόλαο Ζήγρα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης των off shore Torcaso και Bluebell που έχουν λάβει ωφέλιμες πληρωμές στο πλαίσιο της προμήθειας των υποβρυχίων και των TOR M1.

Επίσης, συχνές είναι και οι επαφές του με τον πρώην Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Σμπώκο. Μάλιστα ο πρώην υπουργός αφιερώνει αρκετές σελίδες σε ένα πρόσωπο, το οποίο κατονομάζει, και στο ποσό του ενός εκατομμυρίου που θα έπρεπε να του έχει επιστρέψει εδώ και ένα χρόνο, αλλά δεν το έχει κάνει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ο ίδιος σε δύσκολη θέση.
 
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ