2012-05-21 22:54:33
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή, αλλά κέρδισε τον ΠΑΟ στον πρώτο τελικό της Α1, στο ΣΕΦ, κάνοντας το 1-0.

Ο Κώστας Παπανικολάου, εκ των κορυφαίων σήμερα, παραδέχθηκε πως η νίκη είναι και θέμα αυτοπεποίθησης, η οποία είναι σε υψηλά επίπεδα στο Λιμάνι μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, και ήρθε από την άμυνα που τους έχει δώσει τόσες επιτυχίες φέτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για το «κλειδί» της νίκης επί του Παναθηναϊκού, στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ: «Κερδίσαμε με το βασικό συστατικό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, δηλαδή την άμυνα. Η παθιασμένη και σκληρή άμυνα μάς έδωσε και σήμερα (21/05) τη νίκη. Πάνω σε αυτήν δουλεύουμε όλη τη χρονιά και μας έχει βοηθήσει σημαντικά για να πετύχουμε».

Για το εάν, τώρα, θέλουν το «διπλό» στο ΟΑΚΑ: «Στόχος μας δεν είναι να πάρουμε μόνο μία νίκη στο ΟΑΚΑ, στόχος μας είναι να κάνουμε εμείς τις τρεις και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το εάν θεωρεί πως σήμερα (21/05) κέρδισαν εύκολα: «Δεν θεωρώ ότι κερδίσαμε εύκολα, γιατί και ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Απλώς στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι και τελικά φτάσαμε στη νίκη».

Για την προσωπική απόδοσή του: «Σίγουρα είναι και θέμα αυτοπεποίθησης η νίκη. Μου έλειπε το προηγούμενο διάστημα και εκτιμώ ότι η σκληρή δουλειά που έχω κάνει όλη τη σεζόν, η δουλειά που έκανα το καλοκαίρι, βγαίνει τώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ